首页
登录
职称英语
Throughout the colonial period there was a remarkable shortage of women, whi
Throughout the colonial period there was a remarkable shortage of women, whi
游客
2025-03-13
55
管理
问题
Throughout the colonial period there was a remarkable shortage of women, which varied with the regions and was always greatest in the frontier areas. This shortage enhanced women’s status and position and allowed them to pursue different careers. The Puritans (清教徒) regarded idleness (无所事事) as a sin, and believed that life in an underdevelopment country made it necessary that each member of the community perform an economic function. Thus work for women was not only approved but also was regarded as a civic (市民的) duty. Puritan town councils (议会) expected widows (寡 妇) and independent women to be self-supporting. There was no social prohibition against married women working; on the contrary, wives were expected to help their husbands in their trade and won social approval for doing extra work in or out of the home.
The vast majority of women worked within their homes, where their labor produced most articles needed for the family. The entire colonial production of cloth and clothing and partly that of shoes was in the hands of women. In addition to these occupations, women were found in many different kinds of employment. They were butchers, silversmiths and gunsmiths. They ran mills, plantations, shipyards, and every kind of shop. They were gatekeepers, jail keepers, journalists, printers, nurses, and teachers. [br] What does the passage mainly discuss?
选项
A、Colonial marriages.
B、The Puritan religion.
C、Colonial women’s employment.
D、Education in the colonies.
答案
C
解析
本题考查的是考生对整篇文章的理解。这篇文章全文围绕妇女在殖民时期从事的工作展开,因此文章的主题应该是妇女的工作。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3995709.html
相关试题推荐
Throughoutthecolonialperiodtherewasaremarkableshortageofwomen,whi
Throughoutthecolonialperiodtherewasaremarkableshortageofwomen,whi
Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea.Throughouthis
Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea.Throughouthis
Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea.Throughouthis
IftheEuropeansthoughtadrought—alongperiodofdryweather-—wassomethi
IftheEuropeansthoughtadrought—alongperiodofdryweather-—wassomethi
IftheEuropeansthoughtadrought—alongperiodofdryweather-—wassomethi
Theshortageofenergyisgettingworse.It______animmediatesolution.A、calls
Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea.Throughouthist
随机试题
FloatingFacebookTheIPOofFacebook—both(1)______and
Agroup(consist)________of150volunteersworkedeighthoursinthecommunity
[originaltext]Withinacontextofrapidtechnologicalchangeandshiftingma
甲状腺功能减退症患者应用甲状腺制剂长期替代治疗时,每6~12个月应检测A.血常规
旅行社违法合同约定,终止对旅游者提供旅游服务的,应当负担旅游者在被终止旅游服务期
月经的第1~4天。称为<P>A.月经期<br>B.增生期<br>C.分泌期<br
美育最高层次的任务是()。 A.培养学生鉴赏美的能力B.提髙学生感受美的能
桑代克1903年出版的《教育心理学》包括三部分内容,不属于该书组成部分的是A.人
农产品在从“田头到餐桌”的全过程中,均有可能被污染,进而引发质量安全问题,这说明
下列关于企业内部研发支出会计处理的表述中,正确的有()。A.开发阶段的支出,满足
最新回复
(
0
)