首页
登录
职称英语
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes.
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes.
游客
2025-03-03
7
管理
问题
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes. (76)
He was one of the richest and most powerful men of his time.
He had everything: good looks, success, power, and a lot of money. But he didn’t have love or friendship because he couldn’t buy them. All his life he used his money to control everything and everyone around him. In the end, he lost control of everything, even himself.
Howard Hughes was born in 1905 in Houston, Texas. His father started the Hughes Tool Company. He was a workaholic (工作狂) and made a lot of money. He bought everything he wanted. He even gave money to schools so Howard could get into them. From his father, Howard learned to be a successful but merciless businessman. Hughes’ s mother, Allene also had a big influence on his life. Howard was her only child. She protected him and gave him everything. Unfortunately, Allene had mental problems. (77)
She was afraid of germs and diseases.
She was obsessed with Howard’ s health, and he became obsessed with it too.
Allene died when Howard was 16 years old. Two years later his father died. Hughes inherited the Hughes Tool Company. Then he married Ella Rice. He and Ella moved to Los Angeles, California. It was there that Howard Hughes began to become a legend (传奇人物). Hughes began to invest his money in movies. He became an important producer soon after he moved to California. He worked hard, but he also played hard. He became obsessed with power and control. When he couldn’t get something legally, he gave money to politicians and businessmen so they would help him. He owned a lot of businesses, including airplane companies, a movie studio(制片厂), Las Vegas hotels, gold and silver mines, and radio and television stations. Once he bought a television studio so he could watch movies all night. He also bought a hotel because he wanted to stay in his favorite room for one weekend. [br] From the passage, we learn what Mr. Hughes lacked in his life was______.
选项
A、education
B、love
C、money
D、good looks
答案
B
解析
细节题。题干问的是“通过短文,我们可以得知霍华德的一生缺乏什么?”根据定位句“他拥有一切:外表俊朗(D项)、功成名就,除了权势还有花不完的钱(C项)。但是,他没有朋友也没有爱人,因为这些仅仅靠钱是买不到的。”以及“甚至为了儿子能更好地融入校园生活(A项),不惜花钱收买儿子所在学校的领导。”可知,霍华德缺朋友和爱人,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3980484.html
相关试题推荐
Firecanhelppeopleinmanyways.Butitcanbeverydangerous.Firecanhe
Firecanhelppeopleinmanyways.Butitcanbeverydangerous.Firecanhe
Firecanhelppeopleinmanyways.Butitcanbeverydangerous.Firecanhe
Afteralong______thebillwaspassedbythepeople’scongress.A、argumentB、de
Notalways______theywantto.A、peoplecandowhatB、peoplecannotdowhatC、ca
Thereweremanypeoplepresentandheappearedonlyforafewseconds,soIonly
Notallmemoriesaresweet.Somepeoplespendalltheirlivestryingtoforge
Notallmemoriesaresweet.Somepeoplespendalltheirlivestryingtoforge
Weallknowthatitispossibleforordinarypeopletomaketheirhomesont
Weallknowthatitispossibleforordinarypeopletomaketheirhomesont
随机试题
Theimmediatepurposeofthegovernmentloanguaranteestothetwosolarenergy
Oneofthemostspectacularqualitiesofmanisnotablyhis______toanykindo
Somethingkeptscratchingontheoutsideofthetent.Iwouldn’thavethoug
TheImportanceofLiteratureI.DefinitionofLiterature—Theword"literature"
AstudyconductedbyanAustralianscienceagencyhasdiscoveredsignsthat
10岁女孩,水肿2天,伴尿量减少及血尿,今诉头痛、视物不清,发病前2周有呼吸道感
患者,男性,25岁。患化脓性扁桃体炎,遵照医嘱行青霉素过敏试验,过敏试验液的注入
泥石流按流体性质分为黏性、稀性和过渡性泥石流,其中黏性泥石流含有大量的黏性土,且
氨茶碱治疗支气管哮喘的主要机理是 A.激活腺苷酸环化酶B.抑制磷酸二酯酶C
商业银行应当在接到核查通知的( )个工作日内向征信服务中心作出核查情况的书面答复
最新回复
(
0
)