首页
登录
职称英语
Fire can help people in many ways. But it can be very dangerous. Fire can he
Fire can help people in many ways. But it can be very dangerous. Fire can he
游客
2025-03-04
40
管理
问题
Fire can help people in many ways. But it can be very dangerous. Fire can heat water, warm houses, give light and cook. But fire can burn things, too. It can bum trees, houses, animals or people. Sometimes big fires can burn forests.
Nobody knows for sure how people began to use fire. But there are many interesting stories about the first time a man or a woman started a fire. One story from Australia tells about a man very, very long time ago. He went up to the sun by a rope (绳子) and brought fire down.
Today people know how to make a fire with matches (火柴) . Children sometimes like to play with them. But matches can be very dangerous. One match can bum a piece of paper and then it might bum a house. A small fire can become a big fire very fast. Fire kills many people every year. So you must be careful with matches. You should also learn to put out fires. Fires need oxygen(氧气). Without oxygen they will die. Cover a fire with water, sand, or sometimes with your coat. This keeps the air away from a fire and kills it. Be careful with fire, and it will help you. Be careless with fire, and it will bum you. [br] Children mustn’t play with matches because ________.
选项
A、matches burn paper
B、it isn’t interesting
C、they can be dangerous
D、they can burn a house
答案
C
解析
事实细节题。见文章第三段第二句。不能让孩子们玩火是因为太危险。D选项(可能烧掉房子)只是玩火可能出现的一种结果,不全面。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3981619.html
相关试题推荐
Oursocietyhaschangedand________init.A、sothepeoplehaveB、thepeoplehav
Doyouknowinsurance(保险)?Buyinginsuranceisameansbywhichpeoplecanp
Doyouknowinsurance(保险)?Buyinginsuranceisameansbywhichpeoplecanp
Doyouknowinsurance(保险)?Buyinginsuranceisameansbywhichpeoplecanp
Doyouknowinsurance(保险)?Buyinginsuranceisameansbywhichpeoplecanp
Doyouknowinsurance(保险)?Buyinginsuranceisameansbywhichpeoplecanp
Bytheendoflastweek,611peoplefrom49countries________toattendthemeeti
Televisionhaschangedthelifestyleofpeopleineveryindustrializedcountr
Televisionhaschangedthelifestyleofpeopleineveryindustrializedcountr
Televisionhaschangedthelifestyleofpeopleineveryindustrializedcountr
随机试题
Thatstreetisavery(desire)______placeforyoutoopenastore.desirable根据句
DepartingforLosAngelesisnoordinary【C1】______whereasforforeignstud
Imaginebeingaskedtospend12orsoyearsofyourlifeinasocietywhichcon
消防工作的特点有()。A.社会性 B.行政性 C.经常性 D.技术性
患者男,28岁。骶髂部被撞伤后疼痛1小时。查体:T36.5℃,P110次/分,R
A.直接蔓延 B.淋巴结转移 C.血行转移 D.种植转移 E.直接蔓延和
土方开挖前,工程质量检查的内容有()。A、定位放线 B、排水和降低地下水位系统
微量元素具有重要的生物功能,其中可拮抗和降低重金属作用的有( )。A.钴 B
下列各项中,审计人员认为应从产品生产成本中剔除的有()。[2009年初级真题]A
银行在与开发商签订协议之前,对开发商及其所开发的项目进行审查的内容包括()。A:
最新回复
(
0
)