首页
登录
职称英语
In 2014, older Americans fell 29 million times, leading to 7 million injuries
In 2014, older Americans fell 29 million times, leading to 7 million injuries
游客
2025-03-03
6
管理
问题
In 2014, older Americans fell 29 million times, leading to 7 million injuries, according to a report published last week. About 2. 8 million cases were treated in emergency departments, and approximately 800,000 seniors went on to be hospitalized. More than 27,000 falls led to death. (76)
And the problem is getting more and more serious.
" Older adult falls are increasing and, sadly, often indicate the end of independence," said Dr. Tom Frieden. The falls are preventable, Frieden stressed. He said individuals, families and health care providers can take steps to resist the trend.
Dr. Wolf-Klein is a medical professor in New York. She said one concern is that seniors who have experienced a fall alone at home don’ t tell anyone. When that happens, prevention efforts don’t begin and they’re at risk for additional falls that lead to broken bones and brain injuries.
"Elderly patients tend not to report falls to their families, or even doctors. A fall is a very frightening thing that you keep quiet about. They think if they mention it, they are afraid that they will move to a nursing home or need assistants to help out in the house," said Wolf-Klein.
It’ s also a status issue and may make someone feel that they’ re weaker than they really are, she explained. When someone does fall and hurt themselves, they’ re often never the same, Wolf-Klein said. "You can develop chronic (慢性的) problems. After a fall, a percentage of the population will never return to walking around. People used to taking the subway, now they’ re in a wheelchair, or they may need help going to the bathroom. They become frailer and lose independence," she said. [br] Which of the following is TRUE?
选项
A、In 2014, older adult falls caused 7 million injuries.
B、In 2016, Americans fell 29 million times.
C、Last year, 2.8 million Americans had emergency treatment.
D、Last month, more than 27,000 older Americans were hospitalized.
答案
A
解析
细节题。题干问的是“以下哪一项是正确的?”根据定位句“据上周的一个报道:在2014年,美国老年人跌倒2900万次,造成了700万人受伤。”故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3980222.html
相关试题推荐
Leadingcadreslaunchrectificationcampaignsatregular________tohearthema
Leadingcadreslaunchrectificationcampaignsatregular______tohearthemasse
TheannualcampaigntomakeSingapore’sthreemillionpeoplemorepoliteend
TheannualcampaigntomakeSingapore’sthreemillionpeoplemorepoliteend
ButAmericansdon’tseemtobegettingthemessagethatweneedseventonineho
MorethanonemillionyoungpeopleinBritainareunemployed,thehighestnumber
ABritishteenagerhasbecomeamulti-millionaireaftersellinganapplicati
ABritishteenagerhasbecomeamulti-millionaireaftersellinganapplicati
MoviesarethemostpopularformofentertainmentformillionsofAmericans.
MoviesarethemostpopularformofentertainmentformillionsofAmericans.
随机试题
Youknowyouhavetoread"betweenthelines"togetthemostoutofanythin
DictationListentothepassage.Forquestions21—25,fillintheblankswithth
BiologicalPestControlBiologicalcontrolis,generally,
小学2年级学生和小学6年级学生使用的篮球属于同一规格
大黄具有的功效是A.软坚散结 B.凉血解毒 C.蚀疮去腐 D.消肿生肌
密集区域(4回及以上)的110(66)kV及以上电压等级电缆接头应选用防火槽盒、
“热结旁流”的治疗原則,应是( ) A.实则泻之 B.热者寒之 C.塞因
为提高债券的吸引力,上市公司可以发行认股权和债券分离交易的可转换公司债券,这在理
“利用红色可以做什么”属于()发散思维。 A.用途扩散B.结构扩散 C.
女性40岁,确诊为继发型肺结核,最重要的治疗是A.卧床休息 B.加强营养 C
最新回复
(
0
)