首页
登录
职称英语
Scientists said they have found evidence of a giant planet far out in our sol
Scientists said they have found evidence of a giant planet far out in our sol
游客
2025-03-01
8
管理
问题
Scientists said they have found evidence of a giant planet far out in our solar system. In a statement, the California Institute of Technology—Caltech—said this planet travels a very strange "long and thin orbit in the distant solar system". The discovery was made by two researchers at Caltech: Konstantin Batygin and Mike Brown. They used mathematical modeling and computer simulations(模拟) to find the planet. So far, there have not been any direct observations of the planet.
"My jaw hit the floor, " said astronomer(宇航员) Mike Brown, the moment he realized there might be a ninth planet.
The scientists said it would take this planet 10, 000 to 20, 000 years just to make one full orbit around the sun. The new planet, called "Planet Nine" , has a mass about 10 times the size of Earth. If they are right, the newly found planet would be the ninth planet in our solar system. Pluto (冥王星) had been called the ninth planet until 2006, when it was renamed a " dwarf planet".
Actual confirmation of a ninth planet would be very big news. "This would be a real ninth planet, " Brown said in the statement. " There have only been two true planets discovered since ancient times, and this would be a third. It’ s a pretty substantial chunk of our solar system that’ s still out there to be found, which is pretty exciting. "
While they did not get a picture of "Planet Nine" yet, the scientists say they are using the biggest—and best—telescopes on Earth to try to find "Planet Nine". They are also working on improving their computer simulations. They want to find out more about "Planet Nine’ s" orbit, and its impact on the outer part of our solar system. [br] The possibility of finding a ninth planet made Mike Brown______.
选项
A、confused
B、frightened
C、satisfied
D、surprised
答案
D
解析
细节题。根据文章第二段可知,当宇航员迈克-布朗意识到可能有第九颗行星的时候,惊讶得下巴都要掉地上了。My jaw hit the floor表示惊讶,所以本题选D(惊讶的)。选项A(困惑的)、选项B(害怕的)和选项C(满意的)均不符合文意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3978155.html
相关试题推荐
Scientistsnowhavesomesurprisinganswersaboutwhetherbrainpower______aswe
Scientistsmeasuredtheimpactthatpeoplehaveontheenviromentusingater
Scientistssaidtheyhavefoundevidenceofagiantplanetfaroutinoursol
Scientistssaidtheyhavefoundevidenceofagiantplanetfaroutinoursol
Perhapsmorethananythingelse,scientistsareeagertofindoutifMartian
Perhapsmorethananythingelse,scientistsareeagertofindoutifMartian
Perhapsmorethananythingelse,scientistsareeagertofindoutifMartian
Perhapsmorethananythingelse,scientistsareeagertofindoutifMartian
Perhapsmorethananythingelse,scientistsareeagertofindoutifMartian
Perhapsmorethananythingelse,scientistsareeagertofindoutifMartian
随机试题
[originaltext]W:ProfessorThomsonhelpedmesomuchthatI’mthinkingofbuyin
Whatattractscustomers?Obviouslythequalityofaproductdoes,butvisual
Aresumeisabriefsummaryofyourabilities,education,experience,andsk
对于有向图G,其关联矩阵A中的第i行元素,描述的是节点i和各支路的关系(
组织级项目管理是组织在其内部搭建起项目组织管理、项目集管理和单项目管理的各个领域
一般资料:求助者,女性,28岁,公司职员。 案例介绍:求助者是独生女,漂亮高雅
资产安全性监管是监管机构对银行机构监管的重要内容,监管重点是银行机构风险的分布、
下列各项中,不会导致企业资本结构改变的是()。A.发放现金股利 B.发放
土方开挖过程中,基坑边缘堆置的建筑材料,应保证一定安全距离,一般应符合距基坑上部
关于砖墙的细部构造,下列说法错误的是()A.在墙身中设置防潮层的目的是防止土壤中
最新回复
(
0
)