首页
登录
职称英语
The passage is primarily concerned with evaluating______ [br] Which which of the
The passage is primarily concerned with evaluating______ [br] Which which of the
游客
2025-02-26
9
管理
问题
The passage is primarily concerned with evaluating______ [br] Which which of the following statements regarding the differing interpretations of Nightingale’s importance would the author most likely agree?
选项
A、Summers misunderstood both the importance of Nightingale’s achievements during the Crimean War and her subsequent influence on British policy.
B、The editors of Nightingale’s letters made some valid points about her practical achievements, but they still exaggerated her influence on subsequent genrations.
C、Although Summers’ account of Nightingale’s role in the Crimean War may be accurate, she ignored evidence of Nightingales’ subsequent achievement that suggests that her reputation as an eminent social reformer is welldeserved.
D、The editors of Nightingale’s letters mistakenly propagated the outdated idealization of Nightingale that only impedes attempts to arrive at a balance assessment of her true role.
E、The evidence of Nightingale’s letters supports Summers’ conclusions both about Nightingale’s activities and about her influence.
答案
C
解析
This question asks you to select a statement about the two contrasting accounts of Nightingale’s importance with which the author of the passage would be most likely to agree. The best answer is C. In the last paragraph, the author concedes that “Nightingale may not have achieved all of her goals during the Crimean War.” This is consistent with Summers’ view that Nighingale’s importance during the war has been exaggerated (lines 5-7), but the author of the passage nonetheless describes Nightingale as a great social pioneer because of her vision and achievements. These achievements, which the second paragraph states occurred primarily after the Crimean War, apparently did not influence Summers’ interpretation of Nightingale’s importance. Given the author’s favorable assessment of Nightingale’s reputation, it is likely that the author would agree that Summers’ interpretation ignores this important evidence. Choice A is not the correct answer. Although, in lines 40-42, the author concedes that Summers may be correct in her assessment of Nighingale’s wartime achievements, nothing is said in the passage about Summers’ discussion, if any, of Nightingale’s postwar influence or activities. Choice B is also incorrect. In lines 33-35, the author cites the editors’ collection of Nightingale’s letters as evidence of Nightingale’s “brilliance and creativity.” In addition, in light of the author’s statement that Nightingale has earned “an eminent place among the ranks of social pioneers” (lines 43-44), there is no reason to think the author would agree that the editors exaggerated Nightingale’s influence on later generations. Choice D is not the correct answer. In the last paragraph of the passage, the author refers to Nightingale’s letters as evidence of her “brilliance and creativity” (lines 33-35), and as the basis for a conlusion that Nightingale has earned “an eminent place among the ranks of social pioneers” (lines 43-44). It is therefore highly unlikely that the author believes that the editors of these letters have “mistakenly propagated” outdated notions or impeded a balanced assessment of Nightingale’s role. Choice E is also incorrect. In the last paragraph of the passage, the author states that “the evidence of Nightingale’s letters supports continued respect for Nightingale’ brilliance and creativity.” Summers, on the other hand, seeks in her book to “debunk” Nightingale’s “heroic reputation” (lines 3-5). Rather than supporting Summers’ conclusions about Nightingale, the evidence of Nightingale’s letters contradicts them.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3974327.html
相关试题推荐
Thepassageisprimarilyconcernedwithevaluating______[br]Whichofthefollo
Thepassageisprimarilyconcernedwithevaluating______[br]Whichwhichofthe
Thepassageisprimarilyconcernedwithevaluating______[br]Accordingtothep
Accordingtothepassage,seniormanagersuseintuitioninallofthefollowing
Accordingtothepassage,seniormanagersuseintuitioninallofthefollowing
Accordingtothepassage,seniormanagersuseintuitioninallofthefollowing
Accordingtothepassage,seniormanagersuseintuitioninallofthefollowing
Whichofthefollowingbeststatesthecentralideaofthepassage?[br]Whicho
Whichofthefollowingbeststatesthecentralideaofthepassage?[br]Whicho
Theprimarypurposeofthepassageistopropose______[br]Theauthormentions
随机试题
EndYourBackPainLikeanexpensive
BeautyandBodyImageintheMediaA)Imagesoffemalebodies
驳回申请、不予公告的商标,商标局应当书面通知商标注册申请人。商标注册申请人不服的
力量型运动能使人体更健康、更长寿。( )
检测细胞免疫缺陷的方法A.溶血空斑形成试验 B.免疫球蛋白检测 C.淋巴细胞
下列四项去掉哪一项后,剩下的图形可以呈现出一定的规律性?()
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
(2015年真题)三种药物的血药浓度时间曲线如下图,对ABC三种药物的临床应用和
(2018年真题)关于物权的说法,正确的是( )。A.同一物的担保物权人与所有
下列有关其他项目费报价应遵循的原则,描述错误的是()。A.暂列金额应按照其他项目
最新回复
(
0
)