首页
登录
职称英语
The passage is primarily concerned with evaluating______ [br] Which which of the
The passage is primarily concerned with evaluating______ [br] Which which of the
游客
2025-02-26
38
管理
问题
The passage is primarily concerned with evaluating______ [br] Which which of the following statements regarding the differing interpretations of Nightingale’s importance would the author most likely agree?
选项
A、Summers misunderstood both the importance of Nightingale’s achievements during the Crimean War and her subsequent influence on British policy.
B、The editors of Nightingale’s letters made some valid points about her practical achievements, but they still exaggerated her influence on subsequent genrations.
C、Although Summers’ account of Nightingale’s role in the Crimean War may be accurate, she ignored evidence of Nightingales’ subsequent achievement that suggests that her reputation as an eminent social reformer is welldeserved.
D、The editors of Nightingale’s letters mistakenly propagated the outdated idealization of Nightingale that only impedes attempts to arrive at a balance assessment of her true role.
E、The evidence of Nightingale’s letters supports Summers’ conclusions both about Nightingale’s activities and about her influence.
答案
C
解析
This question asks you to select a statement about the two contrasting accounts of Nightingale’s importance with which the author of the passage would be most likely to agree. The best answer is C. In the last paragraph, the author concedes that “Nightingale may not have achieved all of her goals during the Crimean War.” This is consistent with Summers’ view that Nighingale’s importance during the war has been exaggerated (lines 5-7), but the author of the passage nonetheless describes Nightingale as a great social pioneer because of her vision and achievements. These achievements, which the second paragraph states occurred primarily after the Crimean War, apparently did not influence Summers’ interpretation of Nightingale’s importance. Given the author’s favorable assessment of Nightingale’s reputation, it is likely that the author would agree that Summers’ interpretation ignores this important evidence. Choice A is not the correct answer. Although, in lines 40-42, the author concedes that Summers may be correct in her assessment of Nighingale’s wartime achievements, nothing is said in the passage about Summers’ discussion, if any, of Nightingale’s postwar influence or activities. Choice B is also incorrect. In lines 33-35, the author cites the editors’ collection of Nightingale’s letters as evidence of Nightingale’s “brilliance and creativity.” In addition, in light of the author’s statement that Nightingale has earned “an eminent place among the ranks of social pioneers” (lines 43-44), there is no reason to think the author would agree that the editors exaggerated Nightingale’s influence on later generations. Choice D is not the correct answer. In the last paragraph of the passage, the author refers to Nightingale’s letters as evidence of her “brilliance and creativity” (lines 33-35), and as the basis for a conlusion that Nightingale has earned “an eminent place among the ranks of social pioneers” (lines 43-44). It is therefore highly unlikely that the author believes that the editors of these letters have “mistakenly propagated” outdated notions or impeded a balanced assessment of Nightingale’s role. Choice E is also incorrect. In the last paragraph of the passage, the author states that “the evidence of Nightingale’s letters supports continued respect for Nightingale’ brilliance and creativity.” Summers, on the other hand, seeks in her book to “debunk” Nightingale’s “heroic reputation” (lines 3-5). Rather than supporting Summers’ conclusions about Nightingale, the evidence of Nightingale’s letters contradicts them.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3974327.html
相关试题推荐
Thepassageisprimarilyconcernedwithevaluating______[br]Whichofthefollo
Thepassageisprimarilyconcernedwithevaluating______[br]Whichwhichofthe
Thepassageisprimarilyconcernedwithevaluating______[br]Accordingtothep
Accordingtothepassage,seniormanagersuseintuitioninallofthefollowing
Accordingtothepassage,seniormanagersuseintuitioninallofthefollowing
Accordingtothepassage,seniormanagersuseintuitioninallofthefollowing
Accordingtothepassage,seniormanagersuseintuitioninallofthefollowing
Whichofthefollowingbeststatesthecentralideaofthepassage?[br]Whicho
Whichofthefollowingbeststatesthecentralideaofthepassage?[br]Whicho
Theprimarypurposeofthepassageistopropose______[br]Theauthormentions
随机试题
Onereasonwhyasheep,alesswell-understoodexperimentalsubject
2009年1月2日,A发电厂与B承包商依据FIDIC《生产设备和设计一施工合同条
男性,39岁,近期出现上腹不适,乏力,就医发现AFP>500μg/L,B超检查结
乡土课程资源是历史课程资源结构中的重要组成部分。泉州宋老师讲到部编七年级下册第1
《习近平用典》政论微视频上线播出,吸引了众多网友点击观看、分享、评论。这说明(
男性,39岁,因脊髓型颈椎病接受手术治疗,对其出院指导中正确的是A.避免猛力转头
关于SML和CML;下列说法正确的有()。 Ⅰ.两者都表示有效组合的收益
患者,男,40岁。失眠近两周。心烦不寐,胸闷脘痞,泛恶嗳气,伴口苦,头重,目眩,
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
简述银行在国民经济中的地位。
最新回复
(
0
)