首页
登录
职称英语
Under current federal law, employers are allowed to offer their employees free p
Under current federal law, employers are allowed to offer their employees free p
游客
2025-02-26
40
管理
问题
Under current federal law, employers are allowed to offer their employees free parking spaces as a tax-free benefit, but they can offer employees only up to $ 180 per year as a tax-free benefit for using mass transit. The government could significantly increase mass transit ridership by raising the limit of this benefit to meet commuters’ transportation costs. The proposal above to increase mass transit ridership assumes that
选项
A、current mass transit systems are subject to unexpected route closings and delays.
B、using mass transit creates less air pollution per person than using a private automobile.
C、the parking spaces offered by employers as tax-free benefits can be worth as much as $ 2,500 per year.
D、many employees are deterred by financial considerations from using mass transit to commute to their places of employment.
E、because of traffic congestion on major commuter routes, it is often faster to travel to one’ s place of employment by means of mass transit than by private automobile.
答案
D
解析
本题读题重点为段落最后一句话,且本题为“提出一方法来实现某个目的”,即通过提高津贴,可以增加公共交通的乘客数量。而选项(D)说明出于费用考虑(没有提高津贴),许多人没有使用公共交通工具上班符合“无因就无果”的思路,所以(D)正确;(C)与“ridership”无关;(E)是一个无关比较,所以也不正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3973548.html
相关试题推荐
Undercurrentfederallaw,employersareallowedtooffertheiremployeesfreep
Theexcessivenumberofsafetyregulationsthatthefederalgovernmenthasplace
Currentlegislationthatrequiresdesignatedsectionsforsmokersandnonsmokers
Acompany’spersonneldirectorsurveyedemployeesabouttheirsatisfactionwith
Armtech,atemporary-employmentagency,previouslygaveitsemployees5paidvac
Atthecompanypicnic,alloftheemployeeswhoparticipatedinmorethanfouro
Tom:Employerscomplainthatpeoplegraduatingfromhighschooltoooftenlackt
Thereisstrongevidencethatthecauseofmigraines(severerecurrentheadaches)
Thecurrentadministration,beingworriedoversomeforeigntradebarriersbeing
TheFederalReserveBoard’sreductionofinterestrateonloanstofinancialins
随机试题
Alandfreefromdestruction,pluswealth,naturalresources,andlaborsupp
ReadcarefullythefollowingexcerptandthenwriteyourresponseinNOLESS
【B1】[br]【B6】A、aboutB、upC、onD、outB这里考查的是对bring构成的动词短语的意思辨析。bringup意为“教育,培养
可以被分散掉的风险叫做()A.非系统风险 B.市场风险 C.系统风险 D.
相同条件下,吸入麻醉药的麻醉诱导速度与下述因素成正比,但除外()A.饱和蒸气
表1中“”处的数字应为:A.7 B.7.5 C.8.5 D.9
以下()属于高层建筑。A.建筑高度为24m的6层门诊楼 B.建筑高度为54m
电子商务是在传统商务的基础上发展起来的,具备一些新特点,包括()。A.操作复
假定甲公司投资某项目有50%的可能性获得30%的报酬率,另有50%的可能性
沥青路面常用的压实度检测方法有()。A.环刀法 B.灌砂法 C.灌水法 D
最新回复
(
0
)