首页
登录
职称英语
An editorial in the Grandbury Daily Herald claims that Grandburg’ s voters would
An editorial in the Grandbury Daily Herald claims that Grandburg’ s voters would
游客
2025-02-26
51
管理
问题
An editorial in the Grandbury Daily Herald claims that Grandburg’ s voters would generally welcome the defeat of the political party now in control of the Grandburg City Council. The editorial bases its claim on a recent survey that found that 59 percent of Granburg’ s registered voters think that the party will definitely be out of power after next year’ s city council elections. Which one of the following is a principle that, if established, would provided the strongest justification for the editorial’ s conclusion?
选项
A、The way voters feel about a political party at a given time can reasonably be considered a reliable indicator of the way they will continue to feel about that party, barring unforeseeable political developments.
B、The results of surveys that gauge current voter sentiment toward a given political party can legitimately be used as the basis for making claims about the likely future prospects of that political party.
C、An increase in ill-feeling toward a political party that is in power can reasonably be expected to result in a corresponding increase in support for rival political parties.
D、The proportion of voters who expect a given political possibility to be realized can legitimately be assumed to approximate the proportion of voters who are in favor of that possibility being realized.
E、It can reasonably be assumed that registered voters who respond to a survey regarding the outcome of a future election will exercise their right to vote in that election.
答案
D
解析
调查报告只是显示有59%的人认为该政党肯定会下台,但这并不表明这59%的人都希望这个政党下台,只有在认为这个政党会下台的人与希望这个政党下台的人是一致时,本题的结论才能可靠地推出,由此分析可知(D)是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3973182.html
相关试题推荐
Editorialist:Additionalrestrictionsshouldbeplacedondriver’slicensesof
Althoughitclaimstodelveintopoliticalissues,televisioncanbesuperficial
ArecentNewYorkTimeseditorialcriticizedthecity’selectionboardfor,firs
Afirmthatspecializesintheanalysisofhandwritingclaimsfromaone-pagewr
Editorial:ConsumersinNorthAmericathinkthatbydrinkingfrozenconcentrated
Withlegalmigration,governmentsneedtopersuadevotersthattheyareacceptin
Bothcandidateswantedtoappealtovoterswhoarenormally(i)______withpoliti
Theengineersheardtheclaimsaboutthenewsoftwarewith(i)______,butthede
Therewassomuch______intherecentsenatorialcampaignthatvoterstunedout,
Eduardowas(i)______tofindthattheeditorialhehadwrittenwas(ii)______by
随机试题
[originaltext] (16)CharlieParkerisoneofAmerica’sgreatestjazzmusicians
WhichofthefollowingstatementsabouttheresearchisCORRECT?[originaltext]
Accordingtothepassage,staticelectricitycanbecausedby______.[br]Peopl
Thepooroldconsumer!We’dhavetopayagreatdealmoreifadvertisingdid
根据下面资料,回答44-47题 Somepeopledonotlike
在统计国内生产总值时,一般以“常住居民”为标准。常住居民是指()。A.居住在本国
根据政府采购法律制度的规定,下列情形中,采购人可以采用竞争性谈判方式采购的有()
以下哪项属重度肺功能不全:A、血氧饱和度:90% B、氧分压:8、9kPa
拟修建于Ⅳ级软质围岩中的两车道公路隧道,埋深70m,采用复合式衬砌。对于初期支护
按照我国行业标准,楼宇自动化系统包括( )。 A.设备运行管理与监控系统
最新回复
(
0
)