首页
登录
职称英语
Watt’s steam engine soon showed what it could do. It liberated industry from
Watt’s steam engine soon showed what it could do. It liberated industry from
游客
2025-02-05
46
管理
问题
Watt’s steam engine soon showed what it could do. It liberated industry from dependence on running water. The engine eliminated water in the mines by driving efficient pumps, which made possible deeper and deeper mining. The ready availability of coal inspired William Murdoch during the 1790s to develop the first new form of nighttime illumination to be discovered in a millennium and a half. Coal gas rivaled smoky oil lamps and flickering candles, and early in the new century, well-to-do Londoners
grew accustomed to
gaslit houses and even streets. Iron manufacturers, which had starved for fuel while depending on charcoal, also benefited from ever-increasing supplies of coal; blast furnaces with steam-powered bellows turned out more iron and steel for the new machinery. Steam became the motive force of the Industrial Revolution, as coal and iron ore were the raw materials. [br] In paragraph 3, the author mentions William Murdoch’s invention of a new form of nighttime illumination in order to
选项
A、indicate one of the important developments made possible by the introduction of Watt’s steam engine
B、make the point that Watt’s steam engine was not the only invention of importance to the Industrial Revolution
C、illustrate how important coal was as a raw material for the Industrial Revolution
D、provide an example of another eighteenth-century invention that used steam as a power source
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3944542.html
相关试题推荐
By1800morethanathousandsteamengineswereinuseintheBritishIsles,
AHowthedieselBengineissimilartothegasolineengine,butCitrunsonahea
Becausetheaircraftindustryneedsever-increasingquantitiesofaluminium
Surprisinglyenough,noneofthemshowedanysignoffear令人惊讶的是,他们全都没有表现出丝毫恐惧。
Thefootwearmanufacturingindustryismadeuppredominantlyofsmallcompanies,
Theautomobileindustryisoneofthemostimportantindustriesintheworld,af
Britain’slargestmanufacturingindustryistheironandsteelindustryandBrit
ParentshavebecomeanewengineforeducationalreforminEgypt.Theyhelpstre
WhentheErieCanalwasbuiltinthe1820’s,itwastheengineeringmarvelofit
TheNationalIndustrialRecoveryActwasdesignedtospurindustry.A、taxB、stimu
随机试题
Today’scollegegraduateshavehighexpectationswhenitcomestogettingajob.
[originaltext]M:Hi,Mandy.How’severythinggoing?W:Nottoogood,Isuppose.
F根据chronicillness定位于F段。倒数第2句指出,有20%的老人活到百岁也未得过最普通的慢性病。本题的onefifth对应20%,chronic
AccordingtoascientificstudypublishedinApril,2015,birdshaveshownt
以下说法正确的有( )A.不管是有限公司还是股份公司监事会成员中都应该有职工代
某企业按年利率4.5%向银行借款200万元,银行要求保留10%的补偿性余额,则
经过十年成功与失败的磨练,我们有了一个“以经济建设为中心”的正确的认识,并且找到
农民甲想为其所有的财产投保一揽子家庭财产保险,保险公司不予承保的标的是()
融资性担保公司不得从事的活动包括( )。A.吸收存款 B.发放贷款
对危险物质进行分类、分组,目的在于便于对不同的危险物质进行管理,在划分的过程中,
最新回复
(
0
)