首页
登录
职称英语
In the past, fraud was viewed as a rare event that happened to unlucky organ
In the past, fraud was viewed as a rare event that happened to unlucky organ
游客
2025-01-29
33
管理
问题
In the past, fraud was viewed as a rare event that happened to unlucky organizations. Now it is commonly accepted that fraud is taking place at virtually every organization, and in every business. Fraud can be committed through many media, including mail, wire, phone, and the Internet (computer crime and Internet fraud). The international dimension of the web, the ease with which users can hide their location, the difficulty of checking identity and legitimacy online, and the simplicity with which hackers can divert browsers to dishonest sites and steal credit card details have all contributed to the very rapid growth of Internet fraud. In some countries, tax fraud is also prosecuted under false billing or tax forgery. There have also been fraudulent "discoveries", e.g., in science, to gain prestige rather than immediate monetary gain. The only question is how big it is and how we can catch it before it gets out of hand and destroys a company or an organization.
In most instances, fraudulent acts involved a knowing cooperation among numerous employees who were respected community members, givers to charily, and caring parents - far removed from the typical image of a criminal. It is unsettling that such apparently ethical individuals engaged in clear unethical practices in the workplace. Equally unsettling is that many of these practices apparently prevailed for a significant duration of time.
One of the most intriguing findings in the white-collar crime literature is that corrupt individuals tend not to view themselves as corrupt. People convicted of white-collar crimes tend to acknowledge their wrong doing but deny criminal intent and being labeled as a criminal. They avoid the tag of being corrupt by using a number of rationalizing tactics that allow them to look at their corrupt acts in a way that makes them appear to be normal and acceptable business activities.
Denial of responsibility is a rationalizing tactic where individuals convince themselves that they are participating in corrupt acts because of circumstances - they have no real choice. The circumstances may involve a coercive system, dire financial straits, peer pressure, ’’everyone does it" reasoning, and so on. When using this rationale, individuals do not regard themselves as perpetrators of unethical acts; rather they view themselves as morally responsible individuals being forced into unethical acts.
In another type of rationalizing tactic, employees convince themselves that no one is really harmed by their actions and therefore their actions are not really corrupt. This rationalization is commonly employed in situations such as theft from an organization where the organization is assumed to be well insured or can easily recover the costs, or where the actual damage is slight. These tactics are instrumental in aiding individuals to commit corrupt acts while maintaining belief in their personal moral integrity. However, these tactics are simply a tool, one that also can be used to excuse unethical practices, resulting in disastrous consequences for society and, eventually, the organization itself. [br] According to Paragraph 2, what is the problem that concerns many organizations?
选项
A、Unethical practices of employees often last for a long time.
B、It is difficult to identify the criminal behaviors of their employees.
C、There are apparently more dishonest workers than honest ones.
D、The bigger the organization, the more serious the fraudulent acts.
答案
A
解析
细节识别。题干提示了几个关键词:problem,concern和organizations,据此在第二段寻找线索。与concerns有关的表述是unsettling(令人担忧的),该词出现在原文第二句“It is unsettling that such apparently ethical individuals engaged in clear unethical practices in the workplace”,但本句与四个选项均不吻合,于是继续阅读下一句“Equally unsettling is that many of these practices apparently prevailed for a significant duration of time”,根据上文可知,“these practices”指的是“unethical practices”,“duration of time”对应“a longtime”,故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3934290.html
相关试题推荐
Becauseearlymanviewedillnessasdivinepunishmentandhealingaspurifica
Becauseearlymanviewedillnessasdivinepunishmentandhealingaspurifica
Becauseearlymanviewedillnessasdivinepunishmentandhealingaspurifica
Becauseearlymanviewedillnessasdivinepunishmentandhealingaspurifica
Becauseearlymanviewedillnessasdivinepunishmentandhealingaspurifica
Inthepast,fraudwasviewedasarareeventthathappenedtounluckyorgan
Inthepast,fraudwasviewedasarareeventthathappenedtounluckyorgan
Inthepast,fraudwasviewedasarareeventthathappenedtounluckyorgan
Inthepast,fraudwasviewedasarareeventthathappenedtounluckyorgan
Inthepast,fraudwasviewedasarareeventthathappenedtounluckyorgan
随机试题
Mutinyofaship’screwagainstthecaptain(signifies)thebreakdownofthe(ob
BilingualeducationiscontroversialintheUnitedStates.【C1】______,agrow
Forallthetalkofhissustainedadolescence,noperformermadeamorecomp
F根据dismissed、teacher和teacher’sunions定位到F段。该段第3-9句都在讲对教师的解雇率非常低这一现象,追溯其原因,可以找到该段
术后肺不张最重要的治疗方法是( )A.应用广谱抗菌素 B.蒸气吸入
男,26岁,外伤致肱骨中下三分之一骨折,来院检查发现垂腕,垂指畸形。该患那条神经
患者,男,45岁,因颅内肿瘤入院,有明显颅内压增高,以下护理措施哪项是错误的A.
(2012年)选取GPS连续运行基准站位置时,视场内障碍物的高度角一般不
()能够引起测评结果的误差。A:晕轮效应 B:感情效应 C:参评人员训练不足
重复进行一项试验,事件A表示“第一次失败且第二次成功”,则事件表示()。 A
最新回复
(
0
)