首页
登录
职称英语
With the understanding of phobias has come a magic bag of treatments: exposu
With the understanding of phobias has come a magic bag of treatments: exposu
游客
2025-01-22
5
管理
问题
With the understanding of phobias has come a magic bag of treatments: exposure therapy that can stomp out a lifetime phobia in a single six-hour session; virtual-reality programs that can safely simulate the thing the phobia most fears, slowly stripping it of its power to terrorize; new medications that can snuff the brain’s phobic spark before it can catch.
In the past year, the U. S. Food and Drug Administration approved the first drug — an existing antidepressant.
Most psychologists now assign phobias to one of the three broad categories: social phobias, in which the sufferer feels paralyzing fear at the prospect of social or professional encounters; panic disorders, in which the person is periodically
blindsided
by overwhelming fear for no apparent reason; and specific phobias — fear of snakes and enclosed spaces and heights and the like.
If you are living with a generalized sense of danger, it can be profoundly therapeutic to find a single object on which to deposit all that unformed fear — a snake, a spider and a rat. A specific phobia becomes a sort of backfire for fear, a controlled blaze that prevents other blazes from catching.
But a condition that is so easy to pick up is becoming almost as easy to shake, usually without resort to drugs. What turns up the wattage of a phobia the most is the strategy the phobias rely on to ease their discomfort: avoidance. The harder phobics work to avoid the things they fear, the more the brain grows convinced that the threat is real.
Progress in treating social-anxiety disorder is also providing hope for the last — and most disabling — of the family of phobias: panic disorder. Panic disorder is to anxiety conditions what a tornado is to weather conditions: a devastating sneaks havoc and then simply vanishes. Unlike the specific phobic and the social phobic who know what will trigger their fear, the victim of panic attacks never know where or when one will hit. Someone who experiences an attack in, say, a supermarket will often not return there, associating the once neutral place with the traumatic event. But the perceived circle of safety can quickly shrink, until sufferers may be confined entirely to their homes. When this begins to happen, panic disorder mutates into full-blown
agoraphobia
. The treatment for agoraphobia is much the same as it is for social phobia: cognitive-behavioral therapy and drugs. [br] What is the purpose of the author in writing the passage?
选项
A、To describe different kinds of phobias.
B、To expound phobia and their possible treatments.
C、To help the phobia sufferers to get better.
D、To tell readers how to prevent such phobias.
答案
B
解析
主旨题型通读全文可见第一段讲的是对恐惧症的了解带来了一系列的治疗方法,第三段又揭示了不同种的恐惧症,因此本文主旨是详细说明恐惧症及可能的治疗方法。因此B为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3924571.html
相关试题推荐
Eventhoughthemainsourceof______exposureforamajorityofthehumanpopul
Eventhoughthemainsourceof______exposureforamajorityofthehumanpopulat
Withtheunderstandingofphobiashascomeamagicbagoftreatments:exposu
Withtheunderstandingofphobiashascomeamagicbagoftreatments:exposu
Withtheunderstandingofphobiashascomeamagicbagoftreatments:exposu
Withtheunderstandingofphobiashascomeamagicbagoftreatments:exposu
Healwaysincludedsomethingabovetheunderstandingofhishearersinorderto
Eventhoughthemainsourceof______exposureforamajorityofthehumanpopulat
Eventhoughthemainsourceof________exposureforamajorityofthehumanpopu
MymotherandOlgahadmetwhileunderwentfertilitytreatmentsatsomesortof
随机试题
Theprimarypurposeofthepassageisto______[br]AccordingsoSnyderetal,c
[originaltext]M:Sotediousajob!Ican’tconcentrateonitanylonger.Maybe
Ricci,45,isnowstrikingoutonperhapshisboldestventureyet.Heplans
【B1】[br]【B4】A、involveB、involvedC、involvingD、involvesC现在分词短语involving...充当p
《教我如何不想她》写于()A.巴黎 B.伦敦 C.东京 D.北京
左边给定的是纸盒的外表面,下面哪一项能由它折叠而成?( ) A.A B.B
患者,男,45岁。食欲减退,乏力。查体:全身及巩膜黄染,胆囊明显肿大,无压痛。应
病人先见高热口渴,汗出,后出现消瘦,面色淡白,气短乏力,脉细无力,证属A.实证转
对于收益性房地产来说,建筑物的经济寿命是( )。A、建筑物竣工之日起到不能保证其
某消防检测机构对消防水泵进行验收时,验收结果如下,其中不符合规范要求的是()。
最新回复
(
0
)