首页
登录
职称英语
The company began by offering computer software solutions to local businesses in
The company began by offering computer software solutions to local businesses in
游客
2025-01-18
8
管理
问题
The company began by offering computer software solutions to local businesses in the greater Seattle metropolitan area. [br]
Globalcall Communications has grown from a telecommunications solutions provider for local businesses in the greater Seattle metropolitan area to a truly global corporation providing telecommunications solutions for clients both large and small. Established to fill a significant market gap for simple communication solutions, the company first expanded to most major North American cities before becoming a major multinational player.
U.S. scientists discovered that the soft orange glow of a common Caribbean coral comes not from the corm itself but from bacteria that live inside it. And the bacteria not only give the coral a little nightlight, but they also break down seawater to help nourish the coral.
选项
A、正确
B、错误
答案
B
解析
掌握反义词的识别,有助于迅速解题。原文中的help与题干中的prevent...~from是反义词。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3917502.html
相关试题推荐
Hewas______intoleavingthecompanybythehigherpayelsewhere.A、pervadedB、pe
Ourcompanywillprovideyouwithfreetransportationasyourequestedandcharg
MycompanyisExcellentKitchenwareCompany,therenearbyisabigmarketforki
Computerscanbeusedtomakelanguagelearningeasier.A、facilitateB、accelerate
Thebankrequiresthattherealestatecompanynaturallyserveasaloan________
Aleading________intelligenceandoperationscompanyhasreleaseditsanalysiso
ThecompanyisallbutbannedinAmericabecauseoffearthatitswarescontain
Hewas________intoleavingthecompanybythehigherpayelsewhere.A、pervadedB、
Asthecompanyisundertheriskofoverspendingtheirbudget,theymustretrenc
AlphaZeroseemstoexpressinsight.Itplayslikenocomputereverhas,intu
随机试题
【B1】[br]【B14】A、betweenB、alikeC、amongD、intoA惯用搭配题。由句意可知,空格处表示在生和死之间做出选择,bet
There’snochoice______(只好等到雨停了).buttowaituntilitstopsraining
Itisdesirablethatstudentsshouldacquiresomeknowledgeofthewriterswhose
【B1】[br]【B4】A、weightB、valueC、roleD、sizeB语篇题。句意为:这些盐块被打上烙印用来表示他们的价值。四个选项分别表
[originaltext]W:Hi,Jack.Tomorrow’sthebigday!Youmustbeexcitedaboutgo
阿托品作用于眼睛的效果是A.缩瞳、升高眼内压和调节痉挛 B.散瞳、降低眼内压和
肝炎病毒的传播途径不包括A.粪-口途径B.血液传播C.接触传播D.呼吸道传播E.
道德的评价标准是A.利益标准 B.法律条文标准 C.生命质量标准 D.政治
城市规划区的具体范围应( )。A.由城市上一级人民政府在审批城市总体规划中划定
投资者完全绕过券商,相互之间直接进行证券交易而形成的市场是()。A.一级市
最新回复
(
0
)