首页
登录
职称英语
The annual consumption of Coco-Cola per capita in the regional markets mentioned
The annual consumption of Coco-Cola per capita in the regional markets mentioned
游客
2025-01-17
46
管理
问题
The annual consumption of Coco-Cola per capita in the regional markets mentioned in the passage ranks in the following order. [br]
As China’s vast interior gets richer, Grenda Lee, Coco-Cola’s Shanghai-based director of external affairs, finds herself dreaming about tapping the country’s rural market. Chinese peasants account for roughly 70 percent of China’s 1.3 billion people, but on average each drinks only three Coke products a year. That compares with some 60 drinks consumed annually in Shanghai and Beijing, 150 in Hong Kong and 420 in the United States. With so many customers at stake, potential profits take on epic scale.
The disappointing ministerial conference that concluded in Cancun, Mexico in September will have many ramifications, but sadly the most significant of them will be its impact on poor countries. A more open and equitable trading system would provide them with an important tool in alleviating poverty and raising their levels of economic development.
选项
A、The WTO ministerial conference held at Cancun is disappointing because the poor countries could not participate in the event.
B、The Cancun ministerial meeting was intended to create a more open and equitable trading system.
C、The main objective of the Cancun conference was to help the poorest countries in the world to develop their economy.
D、Opening up the market in poor countries would have a negative impact on their national economicdevelopment.
答案
B
解析
语义理解判断。原文第一句提到Cancun部长会议结果颇多,但其中最重要的是对贫困国家产生的影响。接着在第二句点明更开放更公平的贸易制度将对这些国家产生巨大帮助。由此可推测,更开放更公平的贸易制度应该是这次会议的议题。因此,选项B的内容与原文相符,是正确的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3916775.html
相关试题推荐
TodaywelaunchUNICEF’sannualflagshipreport:"TheStateoftheWorld’sC
TheannualconsumptionofCoco-Colapercapitaintheregionalmarketsmentioned
TheannualconsumptionofCoco-Colapercapitaintheregionalmarketsmentioned
TheannualconsumptionofCoco-Colapercapitaintheregionalmarketsmentioned
TheannualconsumptionofCoco-Colapercapitaintheregionalmarketsmentioned
TheannualconsumptionofCoco-Colapercapitaintheregionalmarketsmentioned
WhichofthefollowingisNOTtrueaboutthenewcapitalaccordingtothereport
WhichofthefollowingisNOTtrueaboutthenewcapitalaccordingtothereport
WhichofthefollowingisNOTtrueaboutthenewcapitalaccordingtothereport
TheannualconsumptionofCoco-Colapercapitaintheregionalmarketsmentioned
随机试题
[originaltext]W:Isitstillrainingoutside?M:No,butthewindisstillblow
Peopleconsume200extracaloriesadaywheneatingatarestaurantcompared
Whichfilmwonthebestpictureatthe84thOscarawards?[br][originaltext]
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledTheCo
房屋征收补偿方案的拟定主体是()。A.房地产开发企业 B.房屋征收实施单
小丽在还没有读完初中时就退学了,原因是爸爸不同意她继续念书,无奈的小丽只好找到了
彩色棉花是采用现代生物工程技术培育出来的一种在棉花吐絮时纤维就具有天然色彩的新型
某分项工程的计划进度与1~6月检查的实际进度如下图所示,从图中获得的正确信息有(
以下措施()可以实现节能效果。A.选用低损耗电力变压器替换高损耗电力变压器;
关于建设工程竣工验收备案的说法,正确的是()。A.建设单位应在建设工程竣工
最新回复
(
0
)