首页
登录
职称英语
The speaker mainly discusses________. [br] [originaltext]Culture can be defined
The speaker mainly discusses________. [br] [originaltext]Culture can be defined
游客
2025-01-17
30
管理
问题
The speaker mainly discusses________. [br]
Culture can be defined as behavior that is learned and transmitted to members of a group. A child learns a particular behavior through observation as well as through positive and negative feedback from his/her family and peers. A minor point to remember is that this feedback can be overt or covert. Much covert feedback involves nonverbal cues that an outsider to that culture would not understand.
The world is going through the biggest wave of mergers and acquisitions ever witnessed. The process sweeps from hyperactive America to Europe and reaches the emerging countries with unsurpassed might. Many in these countries are looking at this process and worrying " won’t the wave of business concentration turn into uncontrollable anticompetitive force?"
选项
A、develop overseas market
B、attract more foreign investment
C、give the consumers more benefits
D、merge with each other and become more competitive
答案
D
解析
正确识别段落的中心句。一般首句点明全段中心,结尾句概括段落主要内容。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3916610.html
相关试题推荐
Thenon-nativespeakers,itturnsout,speakmorepurposefullyandcarefully,ty
Everygrouphasaculture,howeveruncivilizeditmayseemtous.Tothepro
Everygrouphasaculture,howeveruncivilizeditmayseemtous.Tothepro
Everygrouphasaculture,howeveruncivilizeditmayseemtous.Tothepro
Everygrouphasaculture,howeveruncivilizeditmayseemtous.Tothepro
Everygrouphasaculture,howeveruncivilizeditmayseemtous.Tothepro
Anepigramisusuallydefinedbeingabrightorwittythoughtthatisterselyan
Everygrouphasaculture,howeveruncivilizeditmayseemtous.Tothepro
Everygrouphasaculture,howeveruncivilizeditmayseemtous.Tothepro
Everygrouphasaculture,howeveruncivilizeditmayseemtous.Tothepro
随机试题
UKNewspapersI.Briefintroduction—many【T1】____
[originaltext]W:Wasn’tCarlsupposedtogiveaspeechtonight?M:Yes,buthe
Peoplewillliveunderthegroundbecause______.[br]Peoplewilllosesomesens
Tight-lippedeldersusedtosay,"It’snotwhatyouwantinthisworld,but
旅游营销调研的主要目的是( )。A.为经营决策提供客观依据 B.优化旅游营销
临时消防车道的净宽度和净空高度均不小于()。A.1m B.2m C.3
和解与整顿由( )决定和主持,带有立法当时的时代特征,不符合今天市场经济发展的
下列各项中,不符合内部牵制的要求的是()。A、出纳人员管票据 B、出纳人员
胰岛素降低血糖机制不正确的是A:促进葡萄糖的转运 B:加强脂肪动员 C:激活
下列关于储罐区低倍数泡沫灭火系统的选择,说法正确的有()。A.非水溶性甲、乙、丙
最新回复
(
0
)