首页
登录
职称英语
Which of the following is true according to the passage? [originaltext] X
Which of the following is true according to the passage? [originaltext] X
游客
2025-01-16
45
管理
问题
Which of the following is true according to the passage?
Xing Junjie, a second-year student at Guangzhou Vocational School of Tourism and Business, earned a spot in the national finals of a coffee-making competition to be held in December by placing second in a southern region preliminary in Guangzhou the month earlier.
The 16-year-old’s longer-term ambition is to run a coffee shop of his own, using the knowledge and skills he has gained at the school in coffee making, tea making, bartending, Western-style baking, fruit carving, and hotel service and management.
"The technique is important but I think it is more important to be able to manage a team and all matters in a coffee shop," Xing said ahead of the national finals in Lincang, Yunnan province.
The key national-level vocational school, which opened in 1981 to train workers for Guangzhou’s White Swan Hotel, the first five-star hotel on the Chinese mainland, has continually improved its teaching model in cooperation with the corporate sector to meet the demand for talent and facilitate employment, said Wang Yong, its Party secretary.
"Graduates occupy 70 percent of positions at all levels at the White Swan Hotel and can also be found at other major hotels and travel agencies in Guangzhou, with some holding senior posts," Wang said. They earn an average of about 2,200 yuan, about $320, a month in their first year at work, but that can rise to more than 2,500 yuan in sectors such as tea houses, e-commerce, and beauty and hair salons. The salary may increase by 1,000 yuan or so in the following year.
The school, which has more than 4,500 students on campus, facilitates further education of its graduates in cooperation with domestic and foreign colleges. About half the school’s graduates choose to go on for further study, and it is planning to open an international college in Guangzhou in 2021 to make it easier for them to do so. To enhance vocational education in the Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area, the school has launched a tourism vocational education alliance with parties including the Institute for Tourism Studies of Macao and Zhongshan Polytechnic.
选项
A、Xing Junjie won the second prize in the national finals of the coffee-making competition.
B、Xing Junjie would go in for the national finals of the coffee-making competition in November.
C、Xing Junjie took part in a southern region preliminary of the coffee-making competition in November.
D、Xing Junjie failed in the southern region preliminary of the coffee-making competition in Guangzhou.
答案
C
解析
事实细节的找寻与判断。根据原文第一段, 有关全国决赛的事件表述有“earned a spot”(获得参赛资格),“to be held in December”(将于12月举行),有关预赛的表述有“placing second”(获得第二名),“in Guangzhou”(举办地为广州),“the month earlier” (12月前的一个月,即11月),可知邢俊杰在11月的预赛中以第二名的成绩入选12月的全国总决赛。与该事件相符的为选项C,故应选择选项C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3915798.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingisNOTtrueofVerbalizelt?[br][originaltext]Verbal
WhichofthefollowingisNOTtrueofVerbalizelt?[br][originaltext]Verbal
CaliforniaGovernorvisitedChinato______.[br][originaltext]CaliforniaGo
CaliforniaGovernorvisitedChinato______.[br][originaltext]CaliforniaGo
CaliforniaGovernorvisitedChinato______.[br][originaltext]CaliforniaGo
Whatissuggestedtodobeforemakingadecisiontochange?[br][originaltext]
Whatissuggestedtodobeforemakingadecisiontochange?[br][originaltext]
Whatissuggestedtodobeforemakingadecisiontochange?[originaltext]Cre
Whatisthetoweringmachinefor?[br][originaltext]Thetoweringmachiness
Whatisthetoweringmachinefor?[br][originaltext]Thetoweringmachiness
随机试题
Weagreedtoaccept______theythoughtwasthebesttouristguide.A、whateverB、
CompletethenotesbelowWriteONEWORDONLYforeachanswer.TheGherkinBuildi
【B1】[br]【B8】which→as根据上下文可知原句要表达的意思是“正像家长所知道的,事实是不同的东西可以让不同的孩子害怕”,此处两个逗号之间的成分是
进食后被吸收入血的单糖,最主要的去路是A.在体内转化为脂肪 B.在体内转化为氨
与鼓胀发生关系最密切的脏腑是()A.肝、脾、肾 B.肝、脾、肺 C
下列属于非货币性资产交换的有( )A.以其他应收款换入投资性房地产 B.以持
除主要信息来源外,证券市场上的信息来源还有()。 Ⅰ.通过朋友获得有关信息Ⅱ.
截至2019年12月31日,中国共产党党员总数为9191.6万名,同比增长1.4
物流服务项目质量指标体系中,物流服务指标有()。A、服务水平指标B、存货完好率
在干燥环境下,不得使用()。A.普通水泥 B.火山灰水泥 C.硅酸盐水泥
最新回复
(
0
)