首页
登录
职称英语
What is the towering machine for? [br] [originaltext] The towering machines s
What is the towering machine for? [br] [originaltext] The towering machines s
游客
2025-01-17
44
管理
问题
What is the towering machine for? [br]
The towering machines stand in a precise line across the seafloor, and they will be turned loose to capture the power of the wind. And then, after weeks of testing and fine-tuning, America’s first offshore wind farm will begin pumping power into the New England electric grid.
The idea of building turbines offshore, where strong, steady wind could, in theory, generate large amounts of power, has long been seen as a vital step toward a future based on renewable energy. Yet even as European nations installed thousands of the machines, American proposals ran into roadblocks, including high costs, murky rules about the use of the seafloor, and stiff opposition from people who did not want their ocean views marred by machinery.
Now, offshore wind may be on the verge of rapid growth in the United States. Using a law passed by a Republican-led Congress in 2005 and signed by President George W. Bush, the Obama administration has been clarifying the ground rules and leasing out large patches of the ocean floor for wind-power development. Nearly two dozen projects are on the drawing board, with some potentially including scores of turbines. Equally important, state governments in recent months have been making big, new commitments to renewable power, driven by a rising sense of urgency about climate change.
选项
A、President George W. Bush is the first person to put the offshore wind on the table.
B、The Obama administration makes a further step on developing the renewable energy.
C、With the support of the government, the project of offshore wind has been under way.
D、The Local governments are communicating with the local people on the pollution of sea.
答案
C
解析
文中举了四个例子。第一个是布什的例子,说明从布什政府就为海上风力发电制定了法规。第二个是奥巴马政府的例子,奥巴马政府详细制定了可以进行风力发电的海上区域。第三个例子说明20多个海风发电项目正在进行当中,大量的涡轮机正在安装。第四个例子,当地政府也积极推行这个项目。综上所述,只有选项C的叙述是对原文大意的综述。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3916042.html
相关试题推荐
Whyarehackersneededinscience?[br][originaltext]Scienceurgentlyneeds
Whyarehackersneededinscience?[br][originaltext]Scienceurgentlyneeds
What’sthemotivationtoknowaboutcoworkers’lives?[br][originaltext]To
What’sthemotivationtoknowaboutcoworkers’lives?[originaltext]Tokeept
WhichofthefollowingisNOTtrueaboutnightmares?[br][originaltext]Nigh
WhichofthefollowingisNOTtrueaboutnightmares?[originaltext]Nightmares
WhatmadeCopakeprosperousinthe1950s?[br][originaltext]Copakeisabout
WhatmadeCopakeprosperousinthe1950s?[br][originaltext]Copakeisabout
WhatmadeCopakeprosperousinthe1950s?[br][originaltext]Copakeisabout
WhatistheproblemwithphotographyofAfrica?[br][originaltext]Africahasl
随机试题
[originaltext]We’regoingtogoonadivetothedeepsea,andanyonethat’
[originaltext]Climatechangeismakingitharderthanusualforscientists
我曾经因为有几个大学生登山迷途丧生,而访问某位登山专家,其中一个问题是:“如果我们在半山腰,突然遇到大雨,应该怎么办?”登山专家说:“你应该向山顶走。”
全球管理会计原则(GMAP)提出了“对象、原则、业绩管理和绩效考”的应用框架。(
粉煤灰细度试验,正确的说法是()。A.负压筛原理是利用旋转的喷嘴气流作为动力和
王老师在上初二《西湖的美景》一课,这课的重点是教水彩画。为了使学生在学之前能对该
非随机性时间数列包括( ) I非平稳性时间数列 Ⅱ季节性时间数列 III
可交换公司债券和可转换公司债券的不同之处不包括()。A:发债主体不同 B:股
蓄电池组的容量宜选择范围正确的是()。 A.铅酸蓄电池组容量宜选择在100~
心跳呼吸骤停紧急处理原则中哪项是错误的 A.首先必须经心电图确诊,然后处理
最新回复
(
0
)