首页
登录
职称英语
Why is Japan’s government planning the expenditure of 3 million yen? [br] [orig
Why is Japan’s government planning the expenditure of 3 million yen? [br] [orig
游客
2025-01-16
34
管理
问题
Why is Japan’s government planning the expenditure of 3 million yen? [br]
Japan’s government is considering a new way to get people to consider life outside Tokyo: Pay them to leave. According to a report by national broadcaster NHK on Nov. 22, the government is mulling giving as much as 3 million yen to people who decide to relocate from the 23 wards of Tokyo and find jobs elsewhere, starting in the next fiscal year.
During the early years of the space race reaching orbit was hard. Between 1957 and 1962, 32% of American launches and 30% of Soviet ones failed. Accidents still happen. On October 11, a Russian rocket aborted its ascent shortly after launch. Fortunately, both crew members landed unharmed.
选项
A、The space race has begun in the 20th century.
B、Between 1957 and 1962, more American launches failed than Soviet ones.
C、A rocket launched by America went wrong during its rise on October 11.
D、The rocket launched on October 11 was unmanned.
答案
A
解析
事实细节的找寻与判断。根据原文“During the early years of the space race reaching orbit was hard. Between 1957 and 1962”可知,太空竞赛于20世纪就已经开始了,因此选项A正确。“32% of American launches and 30% of Soviet ones failed”陈述的是美国和苏联发射的成功率,但具体成功案例数并未说明,也推导不出来,故选项B错误。“On October 11, a Russian rocket aborted its ascent shortly after launch”所述为俄罗斯,而非美国,选项C错误。“Fortunately, both crew members landed unharmed”表明该火箭载有两名飞行员,与D选项中 “unmanned”不符,选项D错误。关注细节,注意概念近似的选项,从而尽可能消除干扰。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3915625.html
相关试题推荐
WhyisJapan’sgovernmentplanningtheexpenditureof3millionyen?[originalte
WhyisJapan’sgovernmentplanningtheexpenditureof3millionyen?[br][orig
WhyisJapan’sgovernmentplanningtheexpenditureof3millionyen?[br][orig
WhyisJapan’sgovernmentplanningtheexpenditureof3millionyen?[br][orig
WhyisJapan’sgovernmentplanningtheexpenditureof3millionyen?[originalte
Backin1972,$1millionwasstillaneye-poppingamountofcash.ButtoRob
AvisitorfromBarcelonaarrivesataMadridgovernmentofficeinmid-aftern
[originaltext]TherearethreelevelsofgovernmentinAustralia:firstly,th
Eightthousandyearsago,forestscoveredmorethan23millionsquaremiles,
Eightthousandyearsago,forestscoveredmorethan23millionsquaremiles,
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_00921(20097)[/img][br][originaltext]M:Tomalwaysplants
[originaltext]SomestudentsattheOpenUniversityleftschool20yearsago.
Itisclearthathumanhistorywillend;theonlymysteryiswhen.Itisal
下图是我国网民周平均上网时长和使用电脑接入互联网的场所图表,截止2017年12月
法洛四联症患儿常见并发症为A.脑血栓 B.肺炎 C.脑膜炎 D.肺水肿
在进行企业内部人力资源供给预测分析时,要考虑( )。A.人力资源流动情况 B
下列选项中,有关行政诉讼的管辖规定,叙述错误的是()。A、人民法院对管辖权发生争
场外交易的组织形式有()。A:店头市场B:第二市场C:第三市场D:第四市场
下列说法中,错误的有()。A.持票人对票据的出票人和承兑人的权利,自票据到期日起
建设工程物资需求计划的编制依据包括()。A.物资运输计划 B.物资采购计划
最新回复
(
0
)