首页
登录
职称英语
What did the study mentioned in the passage focus on? [br] [originaltext] If
What did the study mentioned in the passage focus on? [br] [originaltext] If
游客
2025-01-16
48
管理
问题
What did the study mentioned in the passage focus on? [br]
If you have an addiction, new research might give you the incentive you need to kick the habit. The American Addiction Centers has released a study of what it costs over five years to a lifetime if you habitually abuse substances from nicotine and alcohol to cocaine, opioids and methamphetamines.
And the numbers are sobering. A nicotine addiction costs an estimated $4,628 over five years and $23,142 over 25 years. The study compared what that money could have gone to instead, including a down payment toward a median priced home, an average priced car or tuition towards a bachelor’s degree.
The numbers are even more stark for the cost of an alcohol addiction. For a beer drinker, the money spent could amount to $14,235 over five years or $71,175 over 25 years. For liquor, abusers can sink $28,101 over five years and $140,504 over 25 years.
Heroin, oxycodone and cocaine were found to be the three most expensive habits, with each costing more than $1 million over a 50-year time period. Heroin, the most expensive, cost an estimated $318,500 over five years and $1.59 million over 25 years.
While the numbers are staggering, they are only a conservative estimate, according to Dr. Lawrence Weinstein, chief medical officer at American Addiction Centers. That is because the study assumes a person uses the same amount of a substance such as alcohol over 5, 10, 15 and 25 years, he said. But people usually increase the amount they use over time. "If one starts with four drinks, it never continues with four drinks over 25 years," Weinstein said. "It’s going to be five, six, seven, eight and so forth."
The study’s analysis of costs is just scratching the surface, Weinstein said. That is because those who have addictions often have difficulty successfully staying employed. And their substance abuse issues may exacerbate other health conditions, such as diabetes. Insurance costs, such as life and long-term-care coverage, are also more expensive if you have a chemical dependency, said Carolyn McClanahan, founder and director of financial planning at Life Planning Partners.
选项
A、Because addiction will get heavier over the years.
B、Because most of addicts cannot find a job at all to make a living.
C、Because addiction is a long-term issue requiring more in-depth research.
D、Because addiction can cause other economic problems.
答案
D
解析
语义因果关系的判断。本题与上题相似,需明确答题区间,该题所问是为何说该研究只是“scratching the surface”。最后一段中“those who have addictions often have difficulty successfully staying employed”和“And their substance abuse issues may exacerbate other health conditions”以及“Insurance costs…are also more expensive”都是对该句的展开,列举了上瘾会造成的收入减少及支出增多,选项D所述,上瘾会导致其他经济问题,是对上述例证的一个合理归纳。选项A是上一段的内容,不在本题答题范围内。选项B存在对原文的故意夸大,文中所述为“have difficulty successfully staying employed”指难以一直有工作,而该选项“cannot find a job at all”意为根本找不到工作,表述不合理。选项C原文没有涉及。因此,该题答案为选项D。
(1) 根据关键词,确定答题范围,排除干扰项。
(2) 根据列举内容进行整合概括。
(3) 识别与原文内容相近但细节不符的陷阱选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3915571.html
相关试题推荐
Whatistheguideoftheorganizationaimedtoanswer?[br][originaltext]
Whatistheguideoftheorganizationaimedtoanswer?[br][originaltext]
Whatistheguideoftheorganizationaimedtoanswer?[originaltext]Few
Whatcanwelearnabouttheonlineschoolaccordingtothepassage?[br][origi
Whatcanwelearnabouttheonlineschoolaccordingtothepassage?[br][origi
Whatisthemaintopicofthepassage?[br][originaltext]Myteenageso
Whatisthemaintopicofthepassage?[br][originaltext]Myteenageso
Whatisthemaintopicofthepassage?[br][originaltext]Myteenageso
HowconsumersdotheirshoppingatAmazonGoconveniencestores?[originaltext]A
WhatdoesDNAlooklike?[originaltext]Deoxyribonucleicacid,DNAforshort,is
随机试题
InwhichmonthofayearistheKentuckyDerbyheld?[br]Howlongisthecurren
SocialandCulturalChangesofAmericaAneconomi
Chinanowwheelsintothecarage,forcar【C1】______asthemostpopularsort
ForapersonwhocannotspeakawordofEnglish,lifeinBritain_______________
Ithasbeenrevealedthat_________(有些政府官员滥用他们的权力和职位)togetillegalprofitsfor
在设计输送气体和液体的管道时,为了避免流体流动时产生气囊和液囊,设计原则是(
下列膳食调查中常用的公式描述正确的是( )。A.家庭每种食物实际消耗量=食物结
患者,男,60岁,反复胃脘部疼痛10年,现症:胃脘疼痛,如针刺,痛有定数,按之痛
下列说法中,正确的是( )。A.大赦既赦其刑,又赦其罪B.特赦只赦其刑
两孔口形状、尺寸相同,一个是自由出流,出流流量为Q1,另一个是淹没出流,出流流量
最新回复
(
0
)