首页
登录
职称英语
According to the news, the Italian Parliament was asked to act by______. [br] [
According to the news, the Italian Parliament was asked to act by______. [br] [
游客
2024-12-25
52
管理
问题
According to the news, the Italian Parliament was asked to act by______. [br]
Italy, a major producer of landmines, has joined the campaign to ban the weapons which kill and maim many thousands of people every year. (10) The Chamber of Deputies, the Lower House of Parliament voted 402 to 2 with four abstentions to ratify a 1980 convention that will commit Italy to drastically limit the use of landmines and help to clear mined areas. Parliament also pledged Italy’s support for efforts led by the Secretary General of the United Nations, the International Red Cross and the Swedish Government to promote a total international ban on the production and export of the mines. (9) The Italian Parliament acted at the request of the Defense Minister.
选项
A、noncommittal
B、resolute
C、unsupportive
D、wavering
答案
B
解析
细节题。对于有限使用地雷,意大利的态度是非常坚决的。原文是“…commit Italy to drastically limit the use of landmines and help to clear minedareas.”
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3883510.html
相关试题推荐
TheParliamentofNewZealandhasasinglechamber,A、theHouseofLords.B、theH
Accordingtothenews,theItalianParliamentwasaskedtoactby______.[origin
AccordingtoRomanJakobson,thesixconstitutivefactorsofaspeecheventincl
AccordingtoDr.Adams,whatdoesthetitleofhisbooksuggest?[br][original
AccordingtoDr.Adams,whatdoesthetitleofhisbooksuggest?[br][original
AccordingtoDr.Adams,whatdoesthetitleofhisbooksuggest?[br][original
AccordingtoDr.Adams,whatdoesthetitleofhisbooksuggest?[originaltext]W
WhichoneofthefollowingisINCORRECT?[originaltext](9)TheItalianaidg
Accordingtothehostess,whatisthereasonforincreasedcompetitioninclothi
Accordingtothehostess,whatisthereasonforincreasedcompetitioninclothi
随机试题
[img]2017m5x/ct_epekm_epelist_0019_201705[/img][br]Ifyouweigh(重)about165p
Vancouveris______.[br]Whichofthefollowingcouldprobablybethetitleoft
【S1】[br]【S7】A根据所填词的不定冠词an可限定可选项为extra,open和optional。根据上文的内容可知英国的孩子上完primarys
Grandfatherhadsustainedabrokenbackwhileworkinginthemines.______,hesp
隧道防水板铺设前,要求初期支护表面平整度应满足()。A.D/L≤1/2 B.
男性,78岁,干部,反复胸闷、心悸20多年,心前区剧烈疼痛10小时入院。入院时,
心脏各腔室间均有瓣膜附着,其中左房室口周缘的瓣膜是()A.二尖瓣 B.三
1992-110.白蒺藜的功效是 A.平肝疏肝B.祛风明目C.两者均是D
最新全球超级计算机500强排行榜榜单,中国国防科学技术大学研制的( )以比第二
一般资料:女性。24岁,未婚,大学毕业。 求助者自述:我们刚拿到毕业证书本应该
最新回复
(
0
)