首页
登录
职称英语
Which of the following is NOT correct? [originaltext] This year’s Nobel Peace
Which of the following is NOT correct? [originaltext] This year’s Nobel Peace
游客
2024-12-22
51
管理
问题
Which of the following is NOT correct?
This year’s Nobel Peace Prize has been shared by three women. The award’s intended to recognize the importance of the rights of women and their role in peacemaking.
The Nobel Committee says it hopes it will help end the suppression of women and realize the great potential for democracy and peace that women can represent. They split the prize three ways. It’s going to Africa’s first democratically elected female head of state, Liberia’s President Ellen Johnson Sirleaf. She’s widely credited with rebuilding Liberia after the civil war there. Also honored is another Liberian, Leymah Gbowee, who led thousands of women campaigning for gender rights and peace, and Tawakkol Karman, whose long battle for human rights and democracy in Yemen. (6) Karman’s dedicated her prize to those killed and injured struggling for their rights during the so-called Arab Spring.
NPR News
选项
A、This year’s Nobel Peace Prize is spilt among three winners.
B、This year’s winners are all female leaders of democracy and peace.
C、Liberian President is one of the winners.
D、All the winners donated the prizes they won.
答案
D
解析
辨别题。原文只提及了也门的人权和民主运动领导人Tawakkol Karman将其奖金捐献给了“阿拉伯之春”运动的死伤者:dedicated her prize to those killed and injured struggling for their rights during the so-called Arab Spring。因此答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3879471.html
相关试题推荐
[originaltext]Akeycomponentintheexplosivesusedinlastweek’sLondon
WhichofthefollowingstatementsaboutcreativityisINCORRECT?[originaltext]M
Thespeakerthinksthat[br][originaltext]Ok,goodafternoon,ladiesandg
Thespeakerthinksthat[br][originaltext]Ok,goodafternoon,ladiesandg
Thespeakerthinksthat[br][originaltext]Ok,goodafternoon,ladiesandg
WhichofthefollowingsoundcombinationsispermissibleinEnglish?A、Kibl.B、Bk
[originaltext]Pakistan’ssouthernBaluchistanandSindhprovincesareused
[originaltext]Pakistan’ssouthernBaluchistanandSindhprovincesareused
[originaltext]Jackie:Andrew,How’syourtoothache?Andrew:It’sgone,thanks,
[originaltext]Jackie:Andrew,How’syourtoothache?Andrew:It’sgone,thanks,
随机试题
Readthisfollowingnewsaboutemploymentopportunitiesforgraduates.Chooset
Itwasexcitingtoseesuchamovieforfirsttime,butwesoonbecame______wh
Judgingfromrecentsurveys,mostexpertsinsleepbehavioragreethatthere
一个质量M=0.20kg的小球放在高度h=5.0m的直杆顶端,如图5—16.
为减少溢流的混合污水对水体的污染,通过下列哪些途径可以减少溢流的混合污水量?(
以下关于射频技术的叙述中,错误的是( )。A.射频技术基本原理是电磁理论 B
中性粒细胞减低可见于( )。A.急性化脓性胆囊炎 B.心肌梗死 C.败血症
奠定儿童人格和心理健康基础的外在因素是()。A.自然环境 B.社会文化 C
某公司正在论证某生产线改造项目的可行性,经测算,项目完成后生产线的经济寿命为10
下列有关审计工作底稿复核的说法中,正确的有()。A.项目合伙人应当复核所有审计
最新回复
(
0
)