首页
登录
职称英语
The sharp rise of European stock markets is a result of [originaltext] [9] Eu
The sharp rise of European stock markets is a result of [originaltext] [9] Eu
游客
2024-12-13
57
管理
问题
The sharp rise of European stock markets is a result of
[9] European stock markets have risen sharply after the announcement of a one-trillion-dollar international financial package aimed at defending the euro and stopping the debt crisis in Greece from spreading. There’ve been fears the crisis could spread to other European economies.
European stock markets have made large gains, 9% in the case of Paris. Bank shares have risen especially strongly. the European deal to provide loans to Europe countries if they need them is seemed as reducing the risk of those governments defaulting on their debts. [10] The euro has also gained an interest rate on the debts of governments such as Greece and Portugal have fallen. The central banks began to buy those debts in the markets. There’s also been an impact outside Europe, where there have been concerns about wider economic effects.
Share prices in the United States have also recovered strongly following the announcement of the package to defend the euro. The Dow Jones Index closed up nearly 4% on Monday following heavy losses last week.
选项
A、the prevention of the spreading of Greece crisis.
B、the announcement of a one-trillion-dollar international financial package.
C、the large gains European stock markets have made.
D、the European deal to provide loans to Europe countries.
答案
B
解析
信息辨认题。听音时注意捕捉欧洲股市大涨的原因。新闻首句提到,欧洲宣布提供1万亿美元的国际金融资金来保护欧元、防止希腊债务危机扩散,既而欧洲股市大涨。因此股市大涨是[B]的结果。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3873403.html
相关试题推荐
[originaltext]UnitesNationsChiefKofiAnnansaysaboutabilliondollarsi
[originaltext]Gu:Goodmorning.I’mDr.GufromtheSeismologyBureauofChina
WhatdoesMr.Stevensonthinkofhisprofession?[br][originaltext]W:Goodmor
WhatdoesMr.Stevensonthinkofhisprofession?[br][originaltext]W:Goodmor
WhatdoesMr.Stevensonthinkofhisprofession?[br][originaltext]W:Goodmor
WhatdoesMr.Stevensonthinkofhisprofession?[originaltext]W:Goodmorning,
[originaltext]M:I’mAviArdittiandthisweekonWordmaster:survivingajobi
[originaltext]M:I’mAviArdittiandthisweekonWordmaster:survivingajobi
[originaltext]M:I’mAviArdittiandthisweekonWordmaster:survivingajobi
Physicalfitnessistheresultofmanyfactors--goodmedicalcare,propernut
随机试题
Whatarethespeakersdiscussing?[br][originaltext](Woman)Yourorderforyou
Historyastheartificialextensionofthesocialmemory(andIwillinglyconce
Theintimaterelationshipbetweenspeakersandtheirspeechhasledsomesch
Theidea______allpeopleareselfishiswrong.A、whatB、thatC、whyD、ifB
【S1】[br]【S7】将alternate改为alternative。本题是形近词辨析。alternate作名词意为“代理人,代表人;比较方案”;而alt
[audioFiles]audio_eufm_j36_001(20082)[/audioFiles]A、Ashop.B、Auniversitycamp
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligence.Thefirs
面积相等的两个图形分别如图a)和图b)所示。它们对对称轴y、z轴的惯性矩之间关系
风险事件: 2016年9月,美国消费者金融保护局(CFPB)、货币监理署与
某施工单位承接了一项光缆架空线路工程,采用包工不包料方式。其中,有一处于电力线交
最新回复
(
0
)