首页
登录
职称英语
The government should control the amount of violence in films and on televis
The government should control the amount of violence in films and on televis
游客
2024-12-02
44
管理
问题
The government should control the amount of violence in films and on television in order to decrease the violent crimes in society. To what extent do you agree or disagree with this issue? Write an essay of about 400 words on the following topic:
The Significance of Control over Film Violence
In the first part of your essay you should state clearly your main argument, and in the second part you should support your argument with appropriate details. In the last part you should bring what you have written to a natural conclusion or make a summary.
Marks will be awarded for content, organization, grammar and appropriateness. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
选项
答案
The Significance of Control over Film Violence
It is widely acknowledged that the amount of violence in films and on TV is one of the direct causes that lead to our high crime rate in our society. The voice of demanding the government to control violent scenes in media has been much louder than before. Personally, I totally agree with this voice, for it is the most effective way to reduce violent crimes in the real world.
First and foremost, violence on TV or in films is often portrayed as extreme as possible in order to attract audiences. This will definitely set a bad example for those immature audiences, who, lacking correct parental guidance, are most likely to copy the violent behaviours and commit real violent crimes.
Next, media, such as TV or film, is considered as the correct information source regulated by the government. It should be reporting and reflecting true phenomena in the society. Violence, as one of the facts in the real world, certainly has to be reported.
However, excessive violence is offering misleading information to the public, which will exert detrimental influence to the society. For example, teenagers will regard those killers and murderers in the films and on TV as role models and copy their behaviors. It is recently reported in the news that a seventeen-year-old killed all his family members, one sister and two parents out of hatred and jealousy. In the real world, we are often reminded of the harm and hurt that violence in fictional world has brought us.
In a word, our society is preoccupied by the violent scenes and plots at present. What the government has to do immediately is to take effective measures to control the amount of violence.
解析
文章开门见山,影视作品中出现暴力场景是导致现实世界犯罪率居高不下的原因之一。第一段就亮出作者自己的观点——控制影视作品的暴力场景是最有效的减少现实世界中暴力事件的途径之一。
第二段开始,具体阐述作者的观点。首先,影视作品极尽所能地描写暴力场景是为了吸引观众,这对没有父母引导的未成年人而言是很难抗拒的,进而会模仿暴力,最后走上犯罪的道路。
第三段提到第二点,人们认为媒体是受政府规范的正确的消息来源。现实生活中有暴力事件,媒体理应报道。
第四段笔锋一转,过度宣传暴力,会对公众产生具有迷惑性的信息,这会对整个社会造成危害。翔实的例子使文章读来有理有据。
最后一段,画龙点睛,呼应前文,政府应该要采取有效措施,对付暴力行为。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3870736.html
相关试题推荐
Thestudyofphilosophiesshouldmakeourownideasflexible.Weareallofus
Themorpheme"vision"inthecommonword"television"isa(n)A、boundmorpheme.
Recently,therehasbeenahotdebateaboutwhetherweChinesepeopleshould
TheheadofgovernmentoftheUnitedKingdomisA、theMonarch.B、theGovernorGen
______isasymbolofBritishGovernmentorthePrimeMinisteroftheU.K..A、Buc
Manypeoplefeelthathumanbeingsshouldberesponsibleforthedisappearan
Manypeoplefeelthathumanbeingsshouldberesponsibleforthedisappearan
Manypeoplefeelthathumanbeingsshouldberesponsibleforthedisappearan
Manypeoplefeelthathumanbeingsshouldberesponsibleforthedisappearan
Manypeoplefeelthathumanbeingsshouldberesponsibleforthedisappearan
随机试题
Thesurge______wheatanddairycostsmadeitdifficultforpizzarestaurantsto
Inrecentyearsmanycountriesoftheworld【C1】______withtheproblemofhowt
InanarticlesomeChinesescholarsaredescribedasbeing"tantalizedbythe
GoingtosummercampisalongtraditionintheUS.Some8millionchildren
Thosewhogainfamemostoftengainitasaresultofpossessingasingletal
土地登记代理机构的设立应具备的条件包括( )。A.有足够数量的专业人员 B.
地形图可以进行修测,但修测的面积超过原图总面积()时,应重新进行测绘。A:1/5
关于镇痛作用强弱排列顺序正确是A:美沙酮最强,哌替啶次之,吗啡最弱 B:美沙酮
商品流通企业战略管理过程的阶段,包括()。A:确定企业使命 B:战略分析 C
()是指汇率的长期走势不受政府管理的影响而由市场供求关系所决定的,但汇率的
最新回复
(
0
)