首页
登录
职称英语
[originaltext]Mrs. Brown(W) Felix Smith(M)Now, listen to Part One of the in
[originaltext]Mrs. Brown(W) Felix Smith(M)Now, listen to Part One of the in
游客
2024-11-19
12
管理
问题
Mrs. Brown(W) Felix Smith(M)
Now, listen to Part One of the interview.
W: Mr. Felix Smith. Can you come in? Please sit down.
M: Thank you. Good afternoon Mrs. Brown.
W:(1 - 1)Well now Mr. Smith—for a start—and just to set the ball rolling—can I check that you’re applying for the post of Management trainee?(1 - 2)And that you’re graduating in Integrated Business Studies? Tell me, why integrated? Is there something special about—about this degree?
M: Yes, in a way there is.(2)The subjects in the program—Finance, Marketing, and Banking, and so on are taught as aspects of a single study—that of Business, rather than as separate disciplines which the student has to relate to each other as best he can. I chose it for that reason.
W:(3 - 1)And what advantage do you think it has over a more conventional course of study?
M:(3-2)I think it’s more coherent and more motivating—and many of my friends on this and other courses agree with me.(3 - 3/4 - 1)Everything we have done—including the study of Economics which can easily seem rather dull and remote—is related to one or more of the sorts of careers that we plan to take up.
W: And what makes you apply for this training position, Mr. Smith?
M:(4-2)I want to work for one of the premier banks in Hong Kong—indeed one of the great banks of the world. And I want the training opportunities offered by Standard Chartered.
W:(4-3)You see long term opportunities as more important than the immediate salary, do you?
M:(5)Yes I do. And my family agree with me—and that’s generous of them. I’m looking two or three years ahead.
W:(4- 4)Tell us a bit more about these extra-curricular activities of yours.(1 - 3)What exactly did you do when you organized this—what is it now? Orientation Camp?
This is the end of Part One of the interview. Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
1. Which of the following statements about Felix is INCORRECT?
2. According to Felix, what’s special about Integrated Business Studies?
3. Which of the following is NOT the advantage of Integrated Business Studies?
4. Which of the following is CORRECT according to the interview?
5. Which of the following is INCORRECT about Felix’s family?
选项
A、Felix wants to work in the big bank because it offers high salary.
B、Felix thinks that Integrated Business Studies is rather dull and remote.
C、Felix supposes that long-term opportunities are important.
D、Felix has little experience of taking part in extra-curricular activities.
答案
C
解析
本题设题点在对话问答处。根据句(4一1)可知,菲利克斯认为,经济学有点枯燥并与生活脱节,而不是综合商业学习,故排除[B];根据句(4—2)可知,菲利克斯想在大银行工作是因为他想得到其提供的培训机会,故排除[A];根据句(4—4)可知,菲利克斯参加过一些课外活动,故排除[D];根据句(4—3)可知,菲利克斯认为长远的发展机会要比暂时性的高工资更重要,因此[C]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3852591.html
相关试题推荐
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.M:So—butoneoftheco
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.M:So—butoneoftheco
[originaltext]M:WhentheonemanisSteveJobs,it’saquestionwellworthask
[originaltext]M:WhentheonemanisSteveJobs,it’saquestionwellworthask
[originaltext]M:WhentheonemanisSteveJobs,it’saquestionwellworthask
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.Wl:Therehasbeenaba
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.Wl:Therehasbeenaba
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.Wl:Therehasbeenaba
[originaltext]Now,listentoPartOneoftheinterview.Wl:MalalaYousafzai,t
[originaltext]Now,listentoPartOneoftheinterview.Wl:MalalaYousafzai,t
随机试题
Bert:Whatkindofhobbiesdoyouhave?Andrew:Well,Ilikebuildingmodeltrai
HowmanysoldiershavebeenstationedinAfghanistan?[originaltext]British
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTHREEWORDSforeachanswer
Accordingtoonespeaker,wecouldskip______ifweareshortoftime.[br][ori
[originaltext]Thereisnodoubtthatadults,andevenhighlyeducatedadult
我国新民主主义时期财政的特点是()。A.财政支出主要用于经济建设B.财政收入
使用身高组别体重法来评价儿童的体重,以实测体重与同身高组的标准体重均值相比,正确
击实试验结果整理中,取几组数据中干密度最大的为该土样的最大干密度,其对应的含水率
与原发性甲状旁腺功能亢进症的临床表现相关的是A.血钾过高 B.血镁过高 C.
A. B. C. D.
最新回复
(
0
)