首页
登录
职称英语
[originaltext]M: But, airports do bring some local advantages. They bring roads
[originaltext]M: But, airports do bring some local advantages. They bring roads
游客
2024-11-10
32
管理
问题
M: But, airports do bring some local advantages. They bring roads: there’s obviously extra employment. For instance, new hotels, shops, restaurants will have to be built. This means more jobs for the locals and it is good for local economy.
W: But you ask the people, you ask those who are now living near the airport, for instance whether, whether they reckon that airports are bringing them advantages? A11 the, all the airports are bringing are noise and vast motorways and the whole area is, is desolated, isn’t it?
M: But the airport infer, infrastructure relies on housing and other facilities for the great number of people who would be employed in the airport, the pilots even, the stewardesses. They have to live somewhere near the airport, right?
W: Yeah. But it’s, it’s just so, so damaging to the whole area I think airports, from my point of view, the whole concept is out-dated really. Um, with modern technology, we are going to make a lot of travel unnecessary really. For example, it won’t be necessary for businessmen to fly out to a foreign country to talk to somebody. They can just lift up a telephone in the office, press a button and see the person they, they want to do business with. You see, business deals can be made without having to travel back and forth, right?
M: Yes, you are right. But for a lot of people, personal contact is important. And this means travel, and means quick travel, air travel. And, we just need a new airport.
6. Why does Freddy think airports bring advantages to the locals?
7. According to Mary, how do people living near the airport remark the airport?
8. What makes Mary think that people don’t need to do much travel nowadays?
9. Why does Freddy think travel is necessary?
10. What can we learn from the conversation about Freddy and Mary?
选项
A、Less emphasis on personal contact.
B、Advances in modern telecommunications.
C、Recent changes in people’s concepts.
D、More potential damage to the area.
答案
B
解析
Marry说现代科技发达,使得许多旅行变得毫无必要,比如生意人用不着飞到国外谈生意,用视频电话就可以解决。所以此题选B项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3839703.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Butdon’tmanymoreparentsliveapartfromtheirmarriedchil
[originaltext]M:Butdon’tmanymoreparentsliveapartfromtheirmarriedchil
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
[originaltext]M:Andthesecondtime?W:Oh,thesecondtimeIdidmanagetogi
[originaltext]M:Andthesecondtime?W:Oh,thesecondtimeIdidmanagetogi
[originaltext]M:Andthesecondtime?W:Oh,thesecondtimeIdidmanagetogi
[originaltext]M:Andthesecondtime?W:Oh,thesecondtimeIdidmanagetogi
[originaltext]M:Excuseme,madam.W:Yes?M:Iwonderwhetheryou’dhelpus.W
[originaltext]M:Excuseme,madam.W:Yes?M:Iwonderwhetheryou’dhelpus.W
[originaltext]M:Excuseme,madam.W:Yes?M:Iwonderwhetheryou’dhelpus.W
随机试题
Opponentsofbilingualeducationtellusthatthepublicisagainstbilingua
WhenaBrainForgetsWhereMemoryIsEverysooften,seeming
Youcan【B1】_______tothesightoftheworld’sski【B2】_______【B3】_______—y
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecause
【S1】[br]【S9】B第三段的首句为这段的主题句,下文用Firstly,Secondly和Thirdly引出了学生从中学毕业后的选择。根据句法的分析,c
会议纪要的拟写要求是()A.忠于会议实际 B.确定印发范围 C.面面俱到
P波与QRS波无固定关系,可见室性自主心律的心电图表现是A.一度房室传导阻滞B.
在乳剂的形成与稳定中发挥着极其重要的作用的是()。A.抗氧剂 B.防腐剂
下列关于劳动力供给的描述,正确的是()。A:劳动者愿意且能够提供的劳动力的质量有
()没有违背会计法律规定的回避制度。A:甲单位法人代表的妻子担任本单位财务部门经
最新回复
(
0
)