首页
登录
职称英语
A question that health conscious consumers may ask when buying produce is w
A question that health conscious consumers may ask when buying produce is w
游客
2024-11-01
58
管理
问题
A question that health conscious consumers may ask when buying produce is whether they are free of pesticides. But currently, there is no federal standard for pesticide free "organically grown" foods grown without synthetic pesticides or fertilizers. The result, says U.S. Senate Agriculture Committee Chairman Patrick Leahy, is that consumers "too often see confusing and unsubstantiated claims such as ’ organically grown’ and ’ natural’ ".
Currently, 22 states have some kind of certification program or at least requirements for third party certification. Look for the words "certified organically grown" or similar wording. In most cases, that means that no synthetic pesticides have been used in three years and that no synthetic fertilizers have been used in two or three years. Even if your State does not have its own program, you may have seen organically grown produce in the marketplace. If you want to know exactly what that means, ask the store’ s manager or the produce buyer about how the store’ s "organic" produce was grown.
Legislation to establish a natural standard for organically grown produce is making its way through Congress. The US. Department of Agriculture would be responsible for the certification program. The legislation also would establish standards for processed foods claiming organic ingredients. But in the meantime, if you want to be certain that the produce you eat is pesticide free, you have two options. You can buy your fruits and vegetables from someone you know or you can grow your own. [br] The passage implies that______.
选项
A、there is really no organically grown produce yet
B、some foods are falsely labeled
C、some states are slow in making laws concerned
D、each state should stop certifying certain foods
答案
B
解析
第一段指出,由于联邦政府对什么是“绿色食品”(organically grown food)没有统一标准,结果,消费者经常看到令人困惑(confnsing) 和名不副实的(unsubstantiated) 食物标签。在文章最后,作者提了两个建议如果你真想买绿色食品,买熟人的或自己种的(后者带有幽默色彩)。A不正确。绿色食品已上市,只不过有些是滥竽充数而已。C不正确。从第二、三段我们知道,一些州已对绿色食品的审批(certification)做出了规定,联邦政府也在制定相应的规定,但这并不意味着作者嫌其他州
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3825979.html
相关试题推荐
TheCompetitionamongproducersofpersonalcomputersisessentiallyarace
TheCompetitionamongproducersofpersonalcomputersisessentiallyarace
TheCompetitionamongproducersofpersonalcomputersisessentiallyarace
Notcontentwithitsdoubtfulclaimtoproducecheapfoodforourownpopul
Notcontentwithitsdoubtfulclaimtoproducecheapfoodforourownpopul
Thequestionthen______astowhoisgoingtodoit.A、arisesB、risesC、raisesD、
Whatisthespeaker’sjob?[originaltext]So,iftherearenomorequestions
Weproduced______wedidtwoyearsago.A、doubleasmuchcottonasthisyearB、t
NursingatBethIsraelHospitalproducesthebestpatientcarepossible.Ifw
Gorgeandtherestentreatedmebyallmeansnottoletthequestiondrop,butt
随机试题
Inasense,thenewprotectionismisnotprotectionismatall,atleastnot
[originaltext]M:Hi,Iheardyou’relookingforadifferentapartment.W:Yeah,
混凝土保护层厚度与()无关。A.混凝土强度等级 B.构件类型 C.构件工
治理通货紧缩的政策包括( ) I扩张性的财政政策 Ⅱ扩张性的货币政策 Ⅲ
子宫内膜在雌激素影响下,内膜修复增厚,细胞增生。子宫内膜出现间质水肿疏松,腺体增
采用新结构、新材料、新工艺的建设工程和特殊结构的建设工程,设计单位应在设计中提出
霍瓦一多尔曼(Haward-Dolman)仪常用来测定A.深度知觉 B.时间知
与他人建立情感联系,隶属于某一群体并在群体中享有地位的需要是()。单选A.生
某水泥厂存在严重的粉尘危害。为减少和消除粉尘危害,该厂采取了四六工作制,减少接
保证竣工项目的各项施工成果与设计文件(包括变更文件)所规定的质量标准相一致,体现
最新回复
(
0
)