首页
登录
职称英语
Canals are watercourses constructed to improve and extend natural waterways
Canals are watercourses constructed to improve and extend natural waterways
游客
2024-10-31
61
管理
问题
Canals are watercourses constructed to improve and extend natural waterways. They are generally built to facilitate transportation, but from the beginning they have been used for many additional purposes including draining swamps, irrigating land for cultivation, and promoting economic development.
Canals are often classified by the size of vessel they can accommodate. Some small local canals, which are able to float only 100 to 300 ton boats or small rafts of timber, may be only 3 feet deep. Major barge canals generally range from 6 to 9 feet in depth, and some are as much as 10 or 12 feet deep. These canals can carry 1,350 to 2,000 ton craft. Ship canals are 25 feet or more deep and are capable of accommodating large vessels in the seagoing class.
Canals may also be classified as either water level or lock canals. Water level canals do not vary in height along their courses. The best known of these is the Suez Canal, which is at sea level. Lock canals, which include most modem waterways, contain locks, or special devices for raising and lowering boats along their courses by changing the depth of the water. Each lock is a stretch of water enclosed by gates at each end. After a boat enters the lock, water is let or drained out until it reaches approximately the same level as the water ahead. [br] According to the author, in terms of the respect he inspired, Arthur is comparable to______.
选项
A、a modern hero
B、a tribe leader
C、a modem scientist
D、a blacksmith
答案
C
解析
该题的提问部分意为:“就他所引起的崇拜而言,亚瑟可以与..相比。”第二段提到,在石器时代末期,掌握了青铜技术的人被人顶礼膜拜,被视为统治精神与物质世界的主(a lord over spiritual and material things)。在那个时代的人眼里 (in eyes of the people of the lron Age),这种人简直就是先知(seer),他同今天的发明家、化学家一样,为他的人民创造新的武器。因此,像今天我们崇拜或敬畏科学家一样,那个遥远的时代的人将掌握了青铜技术的人视作他
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3825277.html
相关试题推荐
Theredspotsfirstappearedontheforearmandthenextended______totheshou
AsIregardit,youcanwidenthe______oftheseimprovementsthroughyouracti
GermanhavelawmakersvotedtoextendandexpandtheroleofGermanpeacekeepers
Canalsarewatercoursesconstructedtoimproveandextendnaturalwaterways
Acompleteinvestigationintotheaccidentshouldleadtoimprovedstandardsand
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsu
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsu
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsu
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsu
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsu
随机试题
【B1】[br]【B3】A、otherB、theotherC、anotherD、allA此处表示泛指的其他国家。
Accordingtoasurvey,whichwasbasedontheresponsesofover188,000stude
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.The
红细胞在储存期间,冻存两周后,2,3-DPG约下降多少( )。A.10% B
A.病人合并有呼吸系统的疾病 B.糖尿病患者 C.严重休克病人 D.病人为
洪堡、李特尔是对近代地理学影响较大的学者,他们所在的国家是()。A.德国B.
人的心理的实质是()A.天地万物皆在心理之中 B.心理是人脑的机能 C
项目管理门户指的是()。A.建设项目全寿命周期各阶段信息的传递软件 B.基于网
2021年6月,甲实木地板生产企业委托乙企业加工实木地板,乙企业按照本企业
钢绞线进场验收时,应从每盘所选的钢绞线端部正常部位截取一组试样进行( )试验。
最新回复
(
0
)