首页
登录
职称英语
What does the speaker talk about? [originaltext] In normal circumstances wolve
What does the speaker talk about? [originaltext] In normal circumstances wolve
游客
2024-10-30
57
管理
问题
What does the speaker talk about?
In normal circumstances wolves do not attack humans. So, what explains the many stories that make wolves a villain. Given that wolves are not normally dangerous to humans, why do we have so many stories about them? In Europe, wolves were made to be the demon animals. It may be surprising to know how little people understood about wolves in those days. As the population grew over the centuries, Europeans settled in parts of the continent where wolves had roamed freely. As the wildlife that wolves depended on for food began to disappear, they often preyed on livestock. And when food was really scarce, they might even go after humans. As late as 1875, an estimated 160 people were attacked by starving packs of wolves in Russia. So, it is not surprising that when Europeans told scary stories by the fireside, wolves were a common subject. Their spooky habit of howling at the moon made them that much more fearsome. That should help a bit to explain the bad guy image of the wolf and perhaps now people know who the real bad guy is which caused the wolves to starve in the first place.
选项
A、Why wolves attack human?
B、Why wolves are so feared?
C、The history of wolves in Europe.
D、The normal hunting habits of wolves.
答案
B
解析
主题总结题。短文的开篇首先提出问题:“In normal circumstances wolves do not attack humans so what explains the many stories that make wolves s villain.Given that wolves are not normally dangerous to humans,why do we have so many stories about them?”由这两个问题可以预知,这篇短文是讲述为什么狼是让人害怕的。选项B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3824369.html
相关试题推荐
ThePrimeMinisterandTradeUnionagreedto______.[br][originaltext]Imp
ThePrimeMinisterandTradeUnionagreedto______.[originaltext]Important
Thespeakermainlydiscusses______.[br][originaltext]Intheearly1800s
Thespeakermainlydiscusses______.[originaltext]Intheearly1800s,the
TherealvictoryfortheparticipantsofMarathonraceis______.[originaltext]
WhatbothersNancyaboutherneighbor’sson?[br][originaltext]W:Howareyour
WhatbothersNancyaboutherneighbor’sson?[br][originaltext]W:Howareyour
WhoistrueofLisa?[br][originaltext]Sally:Now,specificallyinthatsen6,
Whatarethespeakersprobablygoingtodo?[br][originaltext]A:I’mreallyge
Whatarethespeakersprobablygoingtodo?[br][originaltext]A:I’mreallyge
随机试题
Labelthemapbelow.Writethecorrectletter,A-L,nexttoQuestions11-16.[im
流通货币currencyincirculation
[originaltext]YoucouldsaythatJosephCornellbecameanartistbecauseof
植物学(botany),研究植物的学问,在人类的知识历史上占有特殊的地位。近千年来,人类对于许多领域的知识仅有非常模糊的了解,只有植物学,人类对其了解还
Theutterancesthatperformanactratherthanstateafactordescribeastate
高应变检测时锤击后出现下列那种情况,其信号不得作为分析计算的依据()A.力
上海证券交易所规定首个交易日无价格涨跌幅限制的情形有()。 ①首次公开发行上
以下属于私募基金宣传推介规范的有( )。 ①募集机构应当向特定对象宣传推介私
不属于物理机械防虫措施的是A.高温或低温杀虫法B.射线杀虫法C.微波杀虫法D.充
合用后会导致磺酰脲类降血糖作用减弱的药物是A:对乙酰氨基酚 B:肝素钠 C:
最新回复
(
0
)