首页
登录
职称英语
The Prime Minister and Trade Union agreed to ______. [originaltext] Important
The Prime Minister and Trade Union agreed to ______. [originaltext] Important
游客
2024-10-31
50
管理
问题
The Prime Minister and Trade Union agreed to ______.
Important talks have been taking place between the Prime Minister and Trade Union leaders. They have agreed to work together to find ways of combating inflation and reducing the present level of unemployment in industry. Meanwhile, the Government has failed to prevent a national bus strike, and the bus drivers’ union has announced that no buses will run from Monday. The decision to go ahead with the strike was announced by a union spokesman at the end of a meeting earlier this afternoon during which Government representatives failed to persuade the union and the employers to agree on a new wage plan.
选项
A、rebuild industry
B、reduced unemployment
C、stop a bus drivers’strike
D、work out a new wage plan
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3824994.html
相关试题推荐
Thespeakermainlydiscusses______.[br][originaltext]Intheearly1800s
Thespeakermainlydiscusses______.[originaltext]Intheearly1800s,the
TherealvictoryfortheparticipantsofMarathonraceis______.[originaltext]
WhatbothersNancyaboutherneighbor’sson?[br][originaltext]W:Howareyour
WhatbothersNancyaboutherneighbor’sson?[originaltext]W:Howareyournewn
WhoistrueofLisa?[br][originaltext]Sally:Now,specificallyinthatsen6,
WhoistrueofLisa?[br][originaltext]Sally:Now,specificallyinthatsen6,
WhoistrueofLisa?[originaltext]Sally:Now,specificallyinthatsen6,youme
[originaltext]Inman’searlyprogresstowardcivilization,thereweremany
Whatarethespeakersprobablygoingtodo?[br][originaltext]A:I’mreallyge
随机试题
[originaltext]Whereshouldtheapplicantswait?(A)Letthemsitinmyoffice.
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
参加全国普通高等学校招生统一考试,经区招生办公室专科统一录取且取得全日制专科学历
以上材料告诉我们()。 A.机关工作人员职业道德建设是一项系统工程 B.机关
重症胎盘早剥临床表现错误的是A.胎心、胎位不清 B.恶心、呕吐、出冷汗 C.
共用题干 2011年8月,A市Z县二级资质B房地产开发公司通过出让方式,在Z县
高频阻波器的精确测温周期:330-750kV:1月;220kV:3月;110
举例说明企业如何将员工和不同的成熟曲线对应起来
交叉营销的立足点不是放在挽留老客户上,而是放在争取新客户上。()
下列关于抵押授信贷款的表述,正确的有()。A:单笔贷款届满日不可超出抵押授信贷款
最新回复
(
0
)