首页
登录
职称英语
What has been happening to Kraft? [originaltext] Kraft is one of the world’
What has been happening to Kraft? [originaltext] Kraft is one of the world’
游客
2024-10-30
70
管理
问题
What has been happening to Kraft?
Kraft is one of the world’s largest food producers. In America its products include Oreo biscuits and Kool Aid drinks. Like rivals, the company has come under mounting pressure to encourage consumers to cut back on potentially unhealthy foods. There’s been particular concern about rising obesity levels in rich countries -- in America two thirds of adults and fifteen percent of children are overweight. In a statement Kraft said it recognized that parents were concerned about the mix of food products advertised to young children.
The company will no longer run advertisements for high calorie, high fat products in cartoon shows and other television programmes aimed at young viewers. It will also change marketing policies for advertisements in newspapers and other media. Health concerns among the big food firms are driven by legal worries as well as consumer pressure -- last year the hamburger chain McDonalds fought off a lawsuit by children who blamed their weight problems on its products.
选项
A、Consumers have decreased their purchasing from the Kraft.
B、Kraft has been being up against to be responsible for its potentially unhealthy foods.
C、Oreo biscuits produced by Kraft has the food security problems.
D、Kraft could not make advertisements again.
答案
B
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。短文中提到“Like rivals,the company has come under mounting pressure to encourage consumers to cut back on potentially unhealthy foods.”可知它现在也像其竞争对手一样,正受到消费者要求其招回对健康有潜在威胁的食品的压力。因此选项目为正确答案。选项A有一定的干扰性,虽然说Kraft的食品可能对健康有害,但是新闻中并没有说消费者已经减少了购买其食品。选项D的关于做广告的问题,是该公司的广告受到了限制,但是并不是完全都不能做。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3824347.html
相关试题推荐
Wecaninferfromthespeakerthat[br][originaltext]Today,Iwanttotalk
WhichofthefollowingstatementsisTRUEaboutLisa?[br][originaltext]W:Now
WhatisthebasicpurposeofIQtests?[br][originaltext]W:Whyisitthatsom
WhatisthebasicpurposeofIQtests?[originaltext]W:Whyisitthatsomechil
WhatdopeoplethinkofthepresentEuropeanpoliticalleaders?[originaltext]
WhathasbeenhappeningtoKraft?[br][originaltext]Kraftisoneofthe
WhatdoesthespeakersayaboutthenovelUncleTom’sCabin?[br][originaltext
WhatdoesthespeakersayaboutthenovelUncleTom’sCabin?[originaltext]Ha
WhyisSarahworried?[br][originaltext]M:Hello.W:Hello,John.ThisisFlor
WhyisSarahworried?[originaltext]M:Hello.W:Hello,John.ThisisFlorenceR
随机试题
TheOxfordDictionaryhaschosenits"WordoftheYear"for2015:Anemojid
HowdidJerryspendhisweekend?[br][originaltext]M:Hey,Paula.Didyouhave
Thereisnownodoubtthattheworldisgettingwarmer.DatafromboththeS
Perhapsthemostastonishingtheorytocomeoutofkinetics,thestudyofbo
钢筋混凝土预制桩的强度必须达到设计强度的70%方可运输。
A.芸香科B.樟科C.豆科D.茄科E.木犀科黄柏来源于
药材饮片剂量一般应用A.古代单位 B.英制单位 C.公制单位 D.市制单位
以下对托幼园所卫生保健工作的意义论述错误的一项是()。A.健康的身体是人的素质结
下列不是薪酬战略与企业发展阶段的是()。A.合并或迅速发展阶段 B.正常
妊娠早期心脏病患者,决定继续妊娠与否的最重要依据是A.心脏病变部位 B.心功能
最新回复
(
0
)