首页
登录
职称英语
In ______ doctors say that for lack of exercise of our ______, we are growing ol
In ______ doctors say that for lack of exercise of our ______, we are growing ol
游客
2024-10-24
52
管理
问题
In ______ doctors say that for lack of exercise of our ______, we are growing old sooner.
A team of Japanese doctors say that most of our brains are not getting enough exercise and as a result, we are growing old unnecessarily soon.
One of the professors, Tai Ju Matsuzsws, wanted to find out why some bodily healthy farmers soon lost their ability to think and reason and how the speed of getting old could be slowed down.
With a team of researchers he set about measuring brain volumes of a thousand people of different ages with different jobs. Computers help them to get most exact measurement of the volume of the front and side parts of the brain which have something to do with intellects and feelings and decide the human character. The back part of the brain which controls tasks like eating and breathing, doesn’t contract with the age. Contraction of front and side parts-as cells die off, was seen in some people in their thirties, but it was still not found in some 60 and 70-year-olds.
After the study, the professor concluded that there is a simple way to prevent contraction-using the head often and the contraction of the brain begin sooner in people in the country than in the town.
选项
A、America; feet
B、Japan; brains
C、China; hands
D、Britain; eyes
答案
B
解析
此题是测试国度和身体部位的事实细节题,根据文中“This is the research finding of a team of Japanese doctors,who say that most of our brains are not getting enough exercise and as a result,we are growing old unnecessarily soon.”可知答案是B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3814795.html
相关试题推荐
WhydidJohnHailorandWilliamLiburdy,doctorsinBoston,study1,100children
WhydidJohnHailorandWilliamLiburdy,doctorsinBoston,study1,100children
In______doctorssaythatforlackofexerciseofour______,wearegrowingol
In______doctorssaythatforlackofexerciseofour______,wearegrowingol
Whydopeopleneedtodoarmexercises?[br][originaltext]W:Exercise,exercis
WhydidJohnHailorandWilliamLiburdy,doctorsinBoston,study1,100children
WhydidJohnHailorandWilliamLiburdy,doctorsinBoston,study1,100children
Doctorssometimes______oldcureswhenmodernmedicinedoesn’twork.A、fallonB
ThehomelessmakeupagrowingpercentageofAmerica’spopulation.【C1】____
ThehomelessmakeupagrowingpercentageofAmerica’spopulation.【C1】____
随机试题
【B1】[br]【B10】A、acceptB、buyC、getD、winCgettheirdiplomas得到它们的毕业证书。
AProfessorstoodbeforehisphilosophyclassandhadsomeitemsinfrontof
[originaltext]Samhadworked30yearsforthesamecompanyandnowhehadt
Itdisgustedhimwhenatheistsattackedreligion:hethoughttheywerevulgar.A、
[originaltext]Therearemanyoccasionsonwhichyoucanbeexpectedtotalk
[originaltext]TheBritishprimeministerannouncedthattheU.S.andBritai
子宫肌瘤的彩色多普勒表现,错误的是A.肌瘤血供可较丰富 B.瘤体血供来自子宫动
确诊带绦虫病的诊断方法是A.活组织检查法 B.饱和盐水漂浮法 C.粪便直接涂
妊娠期阑尾炎的特点不包括A.妊娠期阑尾炎的发病率高于非妊娠期 B.妊娠期由
不属于汗法范畴的是A:升麻葛根汤B:麻子仁丸C:再造散D:杏苏散E:普济
最新回复
(
0
)