首页
登录
职称英语
Which of the following best describes James Brown’s childhood? [br] [originalte
Which of the following best describes James Brown’s childhood? [br] [originalte
游客
2024-10-18
40
管理
问题
Which of the following best describes James Brown’s childhood? [br]
Today we will talk about James Brown, the musician called "The Godfather of Soul. " (14) James Brown was born in 1933 in a one-room house near Barnwell, South Carolina. His father, Joe Brown, had a job removing fluids from pine trees in the surrounding woods. The boy’s mother left the family when he was seven years old. James and his father moved to Augusta, Georgia. Then, young James began to show his musical talents and he learned to play the guitar, piano and drums. He did these while picking crops in the fields and shining people’s shoes to earn money to survive. (15) By the time he was thirteen, James Brown had formed his own music group. He later joined a group called the Flames. The band played at drinking places, restaurants, colleges and other places in the South. These young performers copied the sounds of successful rhythm and blues groups. (16)James Brown also became known as "the hardest working man in show business". During the 1960s, he performed his exciting show almost non-stop in city after city in the United States and in other countries. (17) At the same time, Brown worked for civil rights for African-Americans. In 1986, James Brown was one of the first performers invited into the Rock and Roll Hall of Fame. He became one of the most successful recording artists in history.
选项
A、1940.
B、1946.
C、1950
D、1952
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3806425.html
相关试题推荐
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
Shoalsoffishareabletomoveandturninseamlessformationbyfollowing
随机试题
PassageTwoHecouldhaveachievedmorewithhisgenius.由题干关键词定位到第一段,“mostaccomp
[originaltext]Thisistoday’ssportsnews.Intheworldoftennis,the
[originaltext]Atyournextmeeting,waitforapauseinconversationandtry
下列关于经纪人在媒体公关中应注意的具体要点说法正确的是()。A.站在媒体的角度来
隧道围岩分级一般采用两步分级的综合评判方法,其初步分级考虑的基本因素是()。A
男孩,1.5岁。已发热,咳嗽1周,近三天气促喘息加重,查体:面色苍白,烦躁,双肺
-3,-16,-27,0,125,432,()A.345 B.54
(2019年5月)()是进行培训的物质基础。A.培训预算 B.培训经费
金融债券存续期间,发行人应于每年4月30日前披露债券跟踪信用评级报告。()
基站测试包含()部分。A.基站基带部分测试 B.基站接通率测试 C.基站本
最新回复
(
0
)