首页
登录
职称英语
Most people would describe a dollar millionaire as rich, yet many millionair
Most people would describe a dollar millionaire as rich, yet many millionair
游客
2024-10-17
60
管理
问题
Most people would describe a dollar millionaire as rich, yet many millionaires would disagree. They do not compare themselves with teachers or shop assistants but with the other parents at their children’s private schools. To count the number of rich people in the world, however, an arbitrary cut-off point is needed, and $lm is as good as any. Capgemini, a consultancy, defines anyone with investable assets of $lm or more (excluding their home) as a high-net-worth individual" , consultant-speak for rich. By this conservative measure the planet has about 10m millionaires, according to Capgemini and Merrill Lynch, a bank.
Credit Suisse, another bank, uses a less stringent (and more obvious) definition: a millionaire is anyone whose net assets exceed $lm. That includes everything: a home, an art collection, even the value of an as-yet-inaccessible pension scheme. The Credit Suisse "Global Wealth Report" estimates that there were 24. 2m such people in mid-2010, about 0. 5% of the world’s adult population. By this measure, there are more millionaires than there are Australians. They control $69. 2 trillion in assets, more than a third of the global total.
How did these people grow rich? Mostly through their own efforts. Only 16% of high-net-worth individuals inherited their stash, according to Capgemini. The most common way to get rich is to start a business: nearly half (47%) of the world’s wealthy people are entrepreneurs.
You do not have to be a genius to build a million-dollar business, but it helps if you are intelligent and extremely hard-working. In their book The Millionaire Next Door, Thomas Stanley and William Danko observed that a typical American millionaire is surprisingly ordinary. He has spent his life patiently saving and ploughing his money into a business he founded. He does not live in the fanciest part of town—why waste money that you can invest? And his tastes are so plain that you can barely tell him apart from his neighbours. He buys $40 shoes, and his car of choice is a Ford.
Another 23% of the world’s millionaires got rich through paid work, estimates Capgemini. A few vault easily over the million-dollar bar. Gregory Maffei, the boss of Liberty Media, an American cable-television firm, earned $87,095,882 in 2010. The median pay for chief executives at the 456 largest publicly quoted firms in America was $7. 23m, according to the Hay Group, a consultancy. But the vast majority are skilled professionals or managers who have been careful with their money. An orthodontist in America makes about $200,000 a year. He may leave medical school heavily in debt, but after a lifetime of earning, saving and investing, he can probably amass $lm. [br] A typical American millionaire does all the following EXCEPr
选项
A、living in a simple way.
B、being keen on investment.
C、trying to improve his tastes.
D、being moderate in consumption.
答案
C
解析
细节题。由题干中的typical American millionaire定位至第四段。该段描述了典型的美国百万富翁的形象,C与倒数第二句矛盾,故为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3804497.html
相关试题推荐
Seventy-four-year-oldsarethemost【C1】______peopleinthepopulation,accor
Seventy-four-year-oldsarethemost【C1】______peopleinthepopulation,accor
Seventy-four-year-oldsarethemost【C1】______peopleinthepopulation,accor
Seventy-four-year-oldsarethemost【C1】______peopleinthepopulation,accor
Seventy-four-year-oldsarethemost【C1】______peopleinthepopulation,accor
Seventy-four-year-oldsarethemost【C1】______peopleinthepopulation,accor
Seventy-four-year-oldsarethemost【C1】______peopleinthepopulation,accor
Seventy-four-year-oldsarethemost【C1】______peopleinthepopulation,accor
Seventy-four-year-oldsarethemost【C1】______peopleinthepopulation,accor
Seventy-four-year-oldsarethemost【C1】______peopleinthepopulation,accor
随机试题
[A]boat[B]bridge[C]floor[D]street[E]window[F]door[G]garden[br]You
U.S.EarlyChildhoodEducationFiftyyearsago,【T1】______attendedearly
下列属于建筑钢材机械性能的是()A.韧性、脆性、弹性、塑性、刚性 B.密度
古代诗词复习课上,教师请学生举出一些与“春蚕不应老,昼夜常怀丝”运用相同修辞手法
积极的财政政策对证券市场的影响包括()。 Ⅰ.増加财政补贴 Ⅱ.减少国
根据下列资料,回答问题。 如果45岁的职工有3名,那么年龄在45岁以上的职
注意力缺陷多动障碍的诊断要点不包括A.动作过多 B.易冲动 C.肌群协动
患者,女,45岁,因蛛网膜下腔出血昏迷3天,经抢救后病情渐稳定。现持续输液,鼻饲
继发于药物治疗作用后的不良反应,治疗剂量下治疗作用本身带来的间接结果,称为A.继
自行组织培训或委托其他单位培训的人员工资、工资性补贴、职工福利费、差旅交通费、劳
最新回复
(
0
)