首页
登录
职称英语
What did people in Egypt search for years? [originaltext] For years people s
What did people in Egypt search for years? [originaltext] For years people s
游客
2024-10-14
49
管理
问题
What did people in Egypt search for years?
For years people searched in Egypt for the tombs of the pharaohs. One in particular, belonging to the eighteen-year-old Tutankhanmun. lay undiscovered for centuries. So the world was greatly excited when in November 1922 an archaeologist called Howard Carter stumbled on the vast underground tomb of the young king. To his delight, Carter found chambers artistically decorated and stacked with princess gold objects and ornaments. In the heart of tomb was the coffin containing the body of Tutankhanmun, and covering the king was a lifesize mask magnificently worked in gold. These rich and glittering treasures had lain undisturbed for 3,000 years.
选项
A、Tools used by the ancient Egyptians.
B、Tombs of the Egyptian Kings.
C、Gold mines.
D、Gold ornaments.
答案
B
解析
根据在原文“it provided that revenue stamps be affixed to all newspapers,broadsides,pamphlets,licenses, leases or other legal documents,the revenue to be used for ’defending,protecting and securing’ the colonies.”可知。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3800652.html
相关试题推荐
WhatcanWeinferfromMr.HunSen’swords?[originaltext]CambodianPrimeMi
MostoftheOlympicsceremoniesareto______.[br][originaltext]TheOlymp
HowdidtheEnglishChannelcomeintobeing?[br][originaltext]W:Tom,doyou
HowdidtheEnglishChannelcomeintobeing?[br][originaltext]W:Tom,doyou
Whatdoyouknowaboutthewomanspeaker?[br][originaltext]W:Hello,Stall.C
Whatdoyouknowaboutthewomanspeaker?[originaltext]W:Hello,Stall.Comein
Peopletendtocomplainalotaboutthe______risingpricesrecently.A、steeply
Wheredidthestormsfirststrike?[br][originaltext]About100peoplear
Wheredidthestormsfirststrike?[originaltext]About100peoplearenow
Themuseumaimsmainlytodisplay______.[br][originaltext]Goodmorning,
随机试题
[originaltext]M:Gladtomeetyou.[/originaltext][audioFiles]audio_epebm_00035
[originaltext]Margaret,marriedwithtwosmallchildren,hasbeenworkingf
[originaltext]WhenDorcasHankinwentintothehospitalher19-year-oldson
Yourlossesintradethisyeararenothing____________(与我的相比).comparedwithmi
Thedifferencebetweenaliquidandagasisobvious【C1】______theconditions
[originaltext]Samhadworked30yearsforthesamecompanyandnowhehadt
简述恩格斯对蒙昧和野蛮两个时代特点的概括。
基金托管费通常是()。A:逐日计算、按月支付B:逐日计算、按周支付C:逐月计
下列各项中,通常不属于在了解被审计单位财务业绩衡量和评价情况时关注的信息的是(
2×21年1月1日,B公司为其100名中层以上管理人员每人授予100份现金股票增
最新回复
(
0
)