首页
登录
职称英语
What is the main advantage of unmanned vehicles? [br] [originaltext] Iran is
What is the main advantage of unmanned vehicles? [br] [originaltext] Iran is
游客
2024-10-11
34
管理
问题
What is the main advantage of unmanned vehicles? [br]
Iran is making a new type of military weapon. It’s a long-range pilotless airplane, an unmanned aerial vehicle. They’re pretty common in modern combat. The U.S. uses something called a Predator pilotless airplane. (29) And American officials say the unmanned vehicles help cut down risk for troops because no one actually has to be on board piloting it. Iran started producing its unmanned airplanes back in February. The first ones were unveiled yesterday. (30)Iranian officials say the planes have a range of about 620 miles and can carry different types of bombs and missiles to hit ground targets. They claim that the goal of the new vehicles is to prevent aggression against their country. Meanwhile, Iran has started fueling a new nuclear energy plant. It says the plant will help make electricity. But other countries, including the United States, think Iran may try to make nuclear weapons.
选项
A、About 620 miles.
B、About 720 miles.
C、About 520 miles.
D、About 512 miles.
答案
A
解析
细节题。新闻中提到伊朗专家称这种无人驾驶机可飞行620英里,并携带炸药导弹对地面目标进行袭击,故正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3796154.html
相关试题推荐
Youwillfindit______youradvantagetolearnsomeFrenchbeforeyouvisitFran
Howlongdoesittaketocovertheworkbookmaterial?[br][originaltext]Be
Howlongdoesittaketocovertheworkbookmaterial?[br][originaltext]Be
Amotelisusuallyforpeoplewho________.[originaltext]Englishspeakersco
What’sHarold’sinterestwhilehe’spractisinglaw?[originaltext]W:Hi,Harold.
Whatdidthewomanthinkatfirst?[br][originaltext]W:Ihadareallystrange
WhatdidtheInternationalCentersendouttostudents?[originaltext]W:Areyou
Whatdidthewomandolastnightaccordingtotheconversation?[originaltext]W:
WhatdoesFrankmeanwhenhesays"itcreatesextraworkload"?[originaltext]W:
Inthisconversation,whatisBetsy?[br][originaltext]M:Hey,Carla,haven’t
随机试题
InDisneyland,everyyear,some800000plantsarereplacedbecauseDisneyrefus
Severalexpertshavebeencalledintoplan______forboating,tennis,refreshm
Theworldisnotonlyhungry,butthirstyforwater.Thatmayseem【B1】______
Itisreportedthatforeigncarsalesinthecountry(rise)______by8%lastyea
[originaltext]M:Sara,I’veheardthatyouwanttomoveintoahomestayfamily.
原型启发是指从其他事物中看出解决问题的途径和方法,对解决问题起了启发作用的事物叫
下述关于变配电室的说法()是不正确的。A.可燃油油浸电力变压器室的耐火等级应
图所示单层多跨钢筋混凝土框架结构,温度均匀变化时楼板将产生应力,对应力的说法正确
某课题小组由8个人组成,他们各自负责撰写书稿的一部分,完成后通过电子邮件传递书稿
某项目采用概率时间估计法进行某项活动的历时估计时,给出三个估计时间(即乐观时A最
最新回复
(
0
)