首页
登录
职称英语
Who bought Buckingham House? [br] [originaltext] Buckingham Palace is the mo
Who bought Buckingham House? [br] [originaltext] Buckingham Palace is the mo
游客
2024-10-11
46
管理
问题
Who bought Buckingham House? [br]
Buckingham Palace is the monarch’s present London home, facing St. James’park. It was built for the Duke of Buckingham and Normandy John Sheffield in 1703. (11) Buckingham House was bought by George PI for his wife at the price of 28, 000 pounds in 1761 and the royal family moved there from St. James’Palace. (13)It was enlarged in the Palladian style by John Nash in the rein of George IV and then the building became known as Buckingham Palace.
When Victoria came to the throne, she made it the royal palace. In the palace can be found the Marble Hall, Sculpture Gallery, the Picture Gallery, the Throne Room, the Drawing Room, the Library, (12) the Royal Stare-Collection Room, the Grand Staircase and Vestibule, over 600 rooms and halls in all. The grounds cover 40 acres and (12) there are collections of famous paintings and of furniture, most of which are works dating from George IV’s time. Since 1993, Buckingham Palace has been open to the public during the summer months only. But at all times tourists will gather in front of the Palace to see the guards. Thousands of visitors to London come to see the Changing of the Guard and the Trooping of the Color.
选项
A、Buckingham Palace is opposite to St. James’park.
B、The house of Buckingham was bought at the price of 28, 000 pounds.
C、The building became known as Buckingham Palace because of George III .
D、Buckingham Palace has been open to the public only in summer months.
答案
C
解析
细节题。短文说,在乔治四世统治期间,白金汉宫以帕拉迪奥式风格得到扩建,然后就成为了举世闻名的白金汉宫了,C项说是因为乔治三世才得名是明显错误的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3796110.html
相关试题推荐
Howmanypeoplediedduringthecollision?[br][originaltext]Fivepeopledi
Whendidthefightbegin?[br][originaltext]TurkishriotpolicefoughtKur
Thereasonwhybirdsdon’tgetlostonlongflights______.[br][originaltext]
Whatisthetopicofthepassage?[br][originaltext]Foodthathascomein
Whatisthetopicofthepassage?[br][originaltext]Foodthathascomein
WhichtoppingisNOTmentioned?[br][originaltext](A=man.B=woman)A:Ji
WhichtoppingisNOTmentioned?[originaltext](A=man.B=woman)A:JiffyPi
Howmanystudentswereinthistestabouteconomics?[br][originaltext]Ho
Whatisthenewsitemmainlyabout?[originaltext]Today,thetwo29-year-ol
Whatistheauthor’smainpurposeinthepassage?[br][originaltext]Some
随机试题
Whereisthisannouncementbeingheard?[originaltext]Thankyou,Ms.Johnson,
Althoughallsedimentaryrockscontainiron,(butthedeposits)that(areriches
Thereareagreatmanybooks,websites,andtraining【C1】______todaymoreor
[originaltext]M:Areyoubusytonight?Iwanttoaskyoutogotothemovies.W
ThepeopleatthepartywereworriedaboutJohnbecausenoonewasaware_______
Thereisnoquestionthatsome"greenwashing"isgoingoninthecorporatew
______是通过建立网上商店的方式进行交易。在这种模式下,购买方将货款支付到指
患者,男,6岁。一个月前曾感冒,3天后面部开始水肿,并逐渐波及全身,伴尿少。近3
2013年1-4月,该市电影院线票房收入同比增量从高到低排序正确的是()。A
维管束点状排列成数轮同心环的中药材有A.何首乌 B.牛膝 C.川牛膝 D.
最新回复
(
0
)