首页
登录
职称英语
When did the shopping center plan to open? [br] [originaltext] To finish tod
When did the shopping center plan to open? [br] [originaltext] To finish tod
游客
2024-10-09
43
管理
问题
When did the shopping center plan to open? [br]
To finish today’s program, I want to tell you about the Waterside Shopping Centre, near Northport, which I visited last week. It’s taken three years to build and finally opened three weeks ago, two months later than planned.
Firstly, getting there; there are organized coach trips from most towns in the area but they leave early and come home very late, so I drove. There are 12,000 free parking spaces, so parking is no problem. You can also get there by train, but the station is 15 minutes from Waterside by bus, and the buses are really crowded, so you some- times have a long wait.
One thing to remember is that the shops don’t open till 10 a.m. except on Saturday when they open at 9. So don’t get there too early on a weekday. They close at 8 p.m. every day except Friday when they’re open until 9 p. m.
The shopping centre is arranged on three levels. In fact, if you want to buy a pair of shoes, there are 15 different shops to choose from on levels one and two. When you run out of money, there are seven different banks, flat collect your money before you get to the third level as there aren’t any banks up there. On that level, however, there are several restaurants, as well as a cinema with seven screens.
And so that’s all for today’s program.
选项
A、By bus.
B、By feet.
C、By organized coach trips.
D、Self drive.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3794251.html
相关试题推荐
Howmanypeoplehavesurvivedtheferrysinking?[br][originaltext]ThePhi
Whatisthenewsitemabout?[originaltext]Acampaignisgettingunderwayi
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[br][originaltext]
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[br][originaltext]
StudentsarecalledinAmericanclasses______。[originaltext]W:Jack,canyousa
WhatistheplanoftheSmithsonianInstitution?[originaltext]FebruaryisB
Whatwastheoriginalrecord?[br][originaltext]A100-year-oldSouthAfri
Whatwastheoriginalrecord?[originaltext]A100-year-oldSouthAfricanma
WhatcanwelearnaboutriversinAustralia?[originaltext]Atleastsevenpe
Whendidtheriothappen?[originaltext]Activiststooktothestreetstoday
随机试题
TheNationalDayoftheUnitedStatesfallson______.A、July14B、May4C、14-六月
丰富……业余生活enrichone’sleisure/sparelife
______(对于过惯了都市生活的人来说),theshifttocountrysidemustbehard.Forthoseaccustome
[originaltext]Advertisingisthetoolthathasalwaysbeenusedtoconvincethe
Thecityhasdecidedto______smoking.A、doawaywithB、takeawayC、getawaywit
RichChildrenandPoorOnesAreRaisedVeryDifferently[A]
Weknowthekissasaformofexpressing.Butlongbeforeitbecame【C1】_____
撰写日常联系信时,应注意( )等。A.与作者联系要及时 B.主要是与作者联络
幅值很大的电压波在沿架空线传播过程中发生衰减和变形的决定因素是()。A.导
下列关于信贷审批的说法,错误的是()。A.信贷审批应当坚持审贷分离的原则
最新回复
(
0
)