首页
登录
职称英语
What is the news item about? [originaltext] A campaign is getting under way i
What is the news item about? [originaltext] A campaign is getting under way i
游客
2024-10-09
61
管理
问题
What is the news item about?
A campaign is getting under way in Italy to take back large stretches of the country’s beaches from private bathing clubs, which usually charge to use them (Q27). This has been a summer of discontent, because despite government efforts, an entire coastline has been monopolized by profiteering bathing clubs. Italy has some of Europe’s finest beaches, but they are often buried under a mountain of deck chairs and umbrellas. The government says the state owns the shoreline and swimming should be free (Q27) .
选项
A、Coastlines in Italy.
B、Public use of the beach.
C、Swimming and bathing.
D、Private bathing clubs.
答案
B
解析
推理题。文中提到意大利正在进行一场将海滩从私人浴场手中夺同的战役。(A campaign is getting under way in Italy to take back large stretches of the country’s beaches from private bathing clubs.)意大利政府认为海滩应该归为国有,游泳也应该免费。(The government says the states own the shoreline and swimming should be free.)因此,政府在争取海滩的公共使用权。选项B正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3794326.html
相关试题推荐
Howmanypeoplehavesurvivedtheferrysinking?[originaltext]ThePhilippin
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[br][originaltext]
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[br][originaltext]
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[originaltext]La
StudentsarecalledinAmericanclasses______。[originaltext]W:Jack,canyousa
[originaltext]REDTIDESDifferenteventscanchange
WhatistheplanoftheSmithsonianInstitution?[originaltext]FebruaryisB
Whatwastheoriginalrecord?[br][originaltext]A100-year-oldSouthAfri
WhatcanwelearnaboutriversinAustralia?[br][originaltext]Atleastse
WhatcanwelearnaboutriversinAustralia?[originaltext]Atleastsevenpe
随机试题
[originaltext]Wouldyoupreferanofficeinthecornerorneartheelevator?(A
Throughoutthehistoryofthearts,thenatureofcreativityhasremainedco
Everysecond,1hectareoftheworld’srainforestisdestroyed.That’sequiv
A.consequencesB.dedicatedC.deducesD.engagedE.explanations
TheMississippiRiveriscalled______.A、FatherofWatersB、MotherofWatersC、Fa
It′sthattimeoftheyea—graduation.The
某不上人吊顶工程,下列做法错误的是()。A.预埋件、钢筋吊杆进行了防锈处理
下列关于人体衰老特点的描述正确的一项是A.老年人身体内脂肪成分减少,细胞内液相对
20世纪90年代,有人_____传统书信将被新兴的通信方式取代。然而我们惊奇地发
使用温度为-30~100℃,具有质轻、不吸水,介电性、化学稳定性和耐热性良好,力
最新回复
(
0
)