首页
登录
职称英语
The Flower Auction is located on the outskirts of ______. [originaltext] Whi
The Flower Auction is located on the outskirts of ______. [originaltext] Whi
游客
2024-10-08
53
管理
问题
The Flower Auction is located on the outskirts of ______.
While most of Europe is still asleep, the flower brokers of the flower world are already hard at work. In the early hours of the morning on the outskirts of the Dutch capital, these horticultural heavyweights pack into the Flower Auction. Over just a few hours, some 90 million roses, tulips, potted plants and an array of thousands of cut flowers from the world’s top growers will change hands, and by evening wind up in shops as far away as New York or Moscow. Business at the flower auction is blooming despite the global economic slowdown, with revenue still growing, as demand stays robust for holidays throughout the year -- from Chinese New Year and St. Valentine’s Day to Easter, Mother’s Day, and Christmas.
选项
A、Amsterdam
B、New York
C、Moscow
D、Paris
答案
A
解析
本题是细节题。新闻里提到花市是在荷兰首都的郊区:In the early hours of the morning on the outskirts of the Dutch capital。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3791696.html
相关试题推荐
MacStiofaindied_________.[originaltext]Theformerleaderoftheso-called
Whatdoesthenewscover?[originaltext]Americansarecelebratingthe4tho
AccordingtotheresearchbyNASA,anafternoonnap______.[br][originaltext]
AccordingtotheresearchbyNASA,anafternoonnap______.[br][originaltext]
WhenisThanksgivingDayinAmerica?[br][originaltext]ThanksgivingDayis
WhenisThanksgivingDayinAmerica?[br][originaltext]ThanksgivingDayis
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Gosh!Fred,anothe
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]W:Gosh!Fred,anothercup
Whereisthemancallingto?[br][originaltext]W:Goodmorning,canIhelpyou
Whereisthemancallingto?[br][originaltext]W:Goodmorning,canIhelpyou
随机试题
ForAmerica’scolleges,Januaryisamonthofreckoning.Mostapplicationsf
WhattheHeckDoesVincentvanGoghHaveToDoWithInternetMarketing?
Forgetmilkydrinks,hotwaterbottlesorcurlingupwithagoodbook—there
ItwasmusictomyearstohearthattheGovernment’schiefadviseron【C1】__
[originaltext]SteveNicholshasawaywithbirds.ThefounderoftheUK’sN
Completethesummarybelowusingwordsfromthepassage.ChooseONEWORDONLYfr
Researchersknowtherearemanydrugsthatcanalterourbodilyprocessesin
在临床规范给药的情况下,较常见的"副作用"发生的主要原因是药物A.新药 B.中
甲、乙、丙、丁四人共同做一批纸盒,甲做的纸盒数是另外三人做的总和的一半,乙做的纸
工程项目招标出现下列情形,应当重新招标的是()。A.经过资格预审合格的投标人不足
最新回复
(
0
)