首页
登录
职称英语
What is the possibi9 reason for the candidates fail to get jobs at the BBC? [ori
What is the possibi9 reason for the candidates fail to get jobs at the BBC? [ori
游客
2024-10-02
53
管理
问题
What is the possibi9 reason for the candidates fail to get jobs at the BBC?
The British Broadcasting Corporation is rejecting more and more candidates applying for jobs, because they suffer from hearing loss. And this is due to a wide use of personal stereo systems. According to officials at the corporation, about three per cent of them fail to win jobs for this reason. The figure indicates that people suffering from hearing defects are more common than a decade ago.
Candidates applying for jobs at the British Broadcasting Corporation have always had hearing tests, but the techniques for such tests were not standardized until five years ago. The ’corporation says officially that there is no proof to link personal stereos with hearing disabilities, but frequent exposure to high level of sounds can diminish a person’s understanding of ’speech. That will rule out his chances of being an engineer taking care of sound quality in recording.
So experts are now calling for manufacturers of personal stereos to provide a warning light. It flashes when the sound is too loud. One British manufacturer accepted this suggestion. And this manufacturer has made a device that switches itself off when the level of sound is too high. This device is of great significance and the situation changes a lot ever since.
选项
A、Because they are not qualified engineers.
B、Because they have had little exposure to high level of sounds.
C、Because their stereo systems are poor.
D、Because they suffer from hearing loss.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3782978.html
相关试题推荐
Whatisthepossibi9reasonforthecandidatesfailtogetjobsattheBBC?[br]
Whatisthepossibi9reasonforthecandidatesfailtogetjobsattheBBC?[br]
Yourproposalthatthey______theirconversationinFrenchisquitereasonable.A、
ThewomanlovetoliveinthecityforthefollowingreasonsEXCEPTthat[br][
ThewomanlovetoliveinthecityforthefollowingreasonsEXCEPTthat[br][
ThewomanlovetoliveinthecityforthefollowingreasonsEXCEPTthat[origin
Whatisthispassagemainlyabout?[br][originaltext]Therearemanyreason
Whatisthispassagemainlyabout?[br][originaltext]Therearemanyreason
Whatwasthepossiblereasonfortheshuttledisaster?[originaltext]NASA’s
Accordingtothenews,whatisthemainreasonforChina’srapideconomicgrowth
随机试题
Sleepisafunnything.We’retaughtthatweshouldgetsevenoreighthours
Thetitleofthewriting"ToErrIsHuman"impliesthat______.[br]Theauthor
Arewereadyforthelibraryofthefuture?A)Librarianstodaywilltel
小学信息技术《设置段落的格式-调整段落间距》 一、考题回顾 题目来源:201
现代教学的核心理念是民主平等,你认为在教学中要特别尊重学生的哪些学习行为?
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,所给四个选项中分
科学揭示燃烧现象的是( )。A.哥白尼 B.牛顿 C.拉瓦锡 D.爱迪生
URL的含义是( ).A.信息资源在网上的业务类型和如何访问的统一的描述方法
财政政策包括()。A.税收政策 B.货币政策 C.预算政策
患者男,20岁。平素健康,淋雨后,突发寒战、高热、头痛,第2天出现右侧胸痛、咳嗽
最新回复
(
0
)