首页
登录
职称英语
Researchers said Monday that having more children will run more risks of develop
Researchers said Monday that having more children will run more risks of develop
游客
2024-09-30
47
管理
问题
Researchers said Monday that having more children will run more risks of developing______. [br]
The more children you have, the more likely you are to be obese (肥胖的), whether you are a mother or a father, researchers said Monday. At least among mothers, the risk of developing diabetes (糖尿病), high levels of fat in the blood and heart disease appears to climb with every additional baby born to the family. The relationship between the number of children and the risk of heart disease in both mothers and fathers forms a curve: the chances of heart disease appear lowest in parents of two children, then rise as the number of children increases. In families with two children, the addition of every new child increases the risk of heart disease among mothers by 30%, and among fathers by 12%.
选项
A、by 30%
B、by 12%
C、by 18%
D、by 42%
答案
C
解析
本题是细节题。the addition of every new child increases the risk of heart disease among mothers by 30% , and among fathers by 12%。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3780385.html
相关试题推荐
FacingChildren’sproblemsinadjustingtocollege,someparentsseemto[br][
FacingChildren’sproblemsinadjustingtocollege,someparentsseemto[origin
ResearcherssaidMondaythathavingmorechildrenwillrunmorerisksofdevelop
Studiesshowthatmostadoptedchildrenwanttoknowwhotheir______parentsar
LastMonday,Johnpromisedthathe________today,buthehasn’tarrivedyet.A、i
Foralongtime,researchershavetriedtonaildownjustwhatshapesus--or
Foralongtime,researchershavetriedtonaildownjustwhatshapesus--or
Inmanyareas,rapiddevelopmentistheresultof______intheresearchlaborat
Shealwaysputhermedicationonthetopoftheshelflestthechildren______it
Whowastheonlypersonhavingsurvivedthecrash?[originaltext]TheFrench
随机试题
Sheworkedhardathertaskbeforeshefeltsurethattheresultswould______h
[audioFiles]audio_eusm_0213(20106)[/audioFiles]A、Itwasmadeofaluminum.B、It
DoSomethingtoImproveYourLifeⅠ.Wrongo
Noone______himabouthisintentions.A、daresaskB、dareaskC、daretoaskD、da
[originaltext]W:ArtDepartment.ThisisBrownspeaking.M:Hello,Prof.Brown.
下列关于线性电阻的描述,说法正确的是()。A.对于理想电压源而言,不允许短路,
轻质隔墙工程,安装竖向龙骨应垂直,龙骨间距应符合设计要求,潮湿房间和钢板网抹灰墙
1985年,()开办了住宅储蓄和住宅贷款业务,成为国内最早开办住房贷款业务的国
期货公司开展期货投资咨询业务应( )了解客户身份、财务状况等。A.事前 B.
来源于古代经典名方的中药复方制剂(传染病,孕妇、婴幼儿等特殊用药人群除外)可以提
最新回复
(
0
)