首页
登录
职称英语
Modern holistic treatment focuses on______. [br] [originaltext] The oldest f
Modern holistic treatment focuses on______. [br] [originaltext] The oldest f
游客
2024-09-29
70
管理
问题
Modern holistic treatment focuses on______. [br]
The oldest forms of medicine are enjoying a comeback. Modern holistic medicine is an approach that treats the whole body, not just the disease. It is a way to maintain good health rather than cure illness.
Holistic medicine usually combines diet, physical exercise and meditation, together with other alternative techniques such as massage and acupuncture. Herbal treatment is a practice of treating illness by using plants. Homeopathy is one of the forms of holistic medicine which is widely practiced in Europe and the US. Homeopathy began in Germany in the early 1800s, when Samuel Hahnemann described how very tiny doses of a drug had an effect on his patients. According to Hahnemann, the more the drug was diluted, the stronger its effects. The substance selected would produce similar effects to the disease itself if given in large doses. In the UK, homeopathy is regarded as a non-traditional but just about acceptable treatment.
Meditation and contemplation have an important role in holistic medicine. They were brought to Europe by Indian teachers who combined Indian Ayurvedic medicine with Western beliefs. Transcendental meditation is one of the best known of these techniques. People repeat words inside their head to reach a state of deep relaxation.
Holistic medicine emphasizes good diet, exercise and fresh air, all of which contribute to health. Some clinics now offer holistic medicine along with traditional treatments, so that their patients can choose a combination of treatments that suits them.
选项
A、the large doses of medicine that will not be harmful will take better effect
B、the disease will be cured sooner after taking larger doses of medicine
C、a thinner dose of medicine will be more effective
D、the doses of medicine depend on how serious the illness is
答案
C
解析
客观细节题。在文章中我们可以听到“the more the drug was diluted,the stronger its effects”, “dilute”意为“稀释”,由此可以判断答案是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3779711.html
相关试题推荐
PresidentObamaplanto[br][originaltext]OfficialsinWashingtonsayPres
Accordingtothenews,whathashappenedlastautumn?[br][originaltext]La
Whatisthenewsitemmainlyabout?[br][originaltext]Theamountofproduc
Wherecanpeopletakeadulteducationcourses?[originaltext]Millionsofpe
Whatisthepassagemainlyconcernedabout?[originaltext]Sleepisveryan
Modernholistictreatmentfocuseson______.[br][originaltext]Theoldestf
Modernholistictreatmentfocuseson______.[br][originaltext]Theoldestf
Modernholistictreatmentfocuseson______.[originaltext]Theoldestformso
TheapartmentisfurnishedwithallthefollowingEXCEPT[br][originaltext]M:
TheapartmentisfurnishedwithallthefollowingEXCEPT[br][originaltext]M:
随机试题
Whywouldanywomaninherfightmindchoosetowalkontheballsofherfee
Therearesignificant______(different)betweenlivinginthedowntownareasand
[originaltext]Tofinishtoday’sprogram,IwanttotellyouabouttheWater
下列哪一项的工资结构比较适用于各工作之间的责、权、利明确的企业?()A.以绩效
[已过时]下列地漏设置,哪种做法是正确的?( )A.普通住宅可采用多通道地漏
外阴上皮内瘤变最有可能的病因为A.人乳头瘤病毒(HPV)16型感染 B.外阴性
研究证明,吸烟所产生烟雾中的主要成分丙烯醛,是眼睛健康的“慢性杀手”,而橄榄油提
患有不治之症且瀕临死亡而又极度痛苦的病人,医生停止采用人工干预方式抢救而缩短病人
男性,36岁,腹部胀大,下肢水肿半年,加重1个月,近1周尿少,查体:颈静脉无怒张
35岁前心脏性猝死的主要原因是( )。A.心肌病 B.心脏瓣膜病 C.心包
最新回复
(
0
)