首页
登录
职称英语
Why is online bill pay safer than traditional methods? [originaltext] Many pe
Why is online bill pay safer than traditional methods? [originaltext] Many pe
游客
2024-09-26
47
管理
问题
Why is online bill pay safer than traditional methods?
Many people may be nervous about using online bill pay. But a new report says it can be safer than us ing traditional methods. The story posted on intemetnews.com reports, Javelin Strategy and Research says,eliminating paper bills makes it harder for thieves to steal information, often done by searching a person’s mail. The report claims that by simply buying into the high-teach approach, customers can save $4.8 billion in fraud costs each year. The group also says people who use Internet banking or bill pay are more likely to monitor their transactions on a regular basis.One of the snags, though, most companies do charge a monthly fee for the online services.
选项
A、Paper bill is usually easy stolen.
B、Paper bill is not secret.
C、Online bill is faster.
D、Online bill is more convenient.
答案
A
解析
细节判断题。在对比在线支付和传统支付两种方式哪一种更为安全时,新闻中这样描述:“由于窃贼通常用搜索私人信件的方式来窃取资料,消灭纸质账单将使窃贼更难得逞。”本题虽然问的是在线支付的好处。但是因为文中没有正面回答,选项A变化角度作答,没有违背原意,是最佳答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3775360.html
相关试题推荐
PresidentObamaplanto[originaltext]OfficialsinWashingtonsayPresident
Accordingtothenews,whathashappenedlastautumn?[br][originaltext]La
Accordingtothenews,whathashappenedlastautumn?[originaltext]LastOct
Whatisthenewsitemmainlyabout?[br][originaltext]Theamountofproduc
Whatisthenewsitemmainlyabout?[originaltext]Theamountofproductstha
Wherecanpeopletakeadulteducationcourses?[br][originaltext]Millions
Wherecanpeopletakeadulteducationcourses?[originaltext]Millionsofpe
Whatisthepassagemainlyconcernedabout?[br][originaltext]Sleepisv
Modernholistictreatmentfocuseson______.[br][originaltext]Theoldestf
TheapartmentisfurnishedwithallthefollowingEXCEPT[br][originaltext]M:
随机试题
[originaltext]Goodmorning.Lily.[/originaltext][originaltext]What’syourhobby
•Lookatthestatementsbelowandatthefiveextractsfromanarticleaboutlos
Studyconfirmsthatmoderatedrinkingreducesstrokerisk.Similartothew
Inthepresenteconomic_____allinvestmentdecisionsshouldbeconsideredcarefu
Buriedbeneathasanddune,inthebeachtownofBeidaihe,【C1】______oneofChin
材料四:2018年全年粮食种植面积11704万公顷,比上年减少95万公顷。其中,
实物福利指单位或雇主免费或低价提供给员工的各种实物产品和服务折价。()
患者,男性,25岁。因失血性休克急诊入院,病情稳定后,护士用平车护送患者入病区,
患者,男,以突然高热、头痛、呕吐、皮肤黏膜淤斑淤点为主诉收入院。查体有颈项强直,
有关可信区间与参考值范围的区别,下列描述正确的是A.参考值范围指的是:调查的一组
最新回复
(
0
)