首页
登录
职称英语
After reading an article in the Herald about memory loss and dementia, I can
After reading an article in the Herald about memory loss and dementia, I can
游客
2024-09-23
21
管理
问题
After reading an article in the Herald about memory loss and dementia, I can assure readers that today’s generation has been inflicted with a syndrome that makes certain we will be able to remember every waking(and otherwise)moment of our lives. Like many Australians, I’ve been canonised: I have taken incessant photography as my new religion.
I’ve looked through my grandmother’s photo albums, and they contain about as many photos for a lifetime as you could hold on a 32-megabyte memory stick. Life-changing experiences such as climbing Uluru, riding a gondola in Venice or walking on the Great Wall of China are interrupted by scores of people huddling around a small LCD screen to check their progress mid-conquest. "Hey, honey, look at me hanging off this cliff. Do I really look like that in a helmet?"
Have you noticed that everybody looks perfect during their camping trips these days? It’s because airbrushing is now available to the man on the street. Teeth not as white as they used to be? No need to pay the dentist, Photoshop will ensure that only your best self is displayed to the world.
After the mass adoption of the digital camera came personalised photo websites. There is a shrine to the narcissistic where pages of every movement are captured and displayed for all of us to trawl through. Previously, people might have gathered infrequently for a photo; now I can’t go anywhere without being hounded by my friends. Every 10 minutes a new pose must be struck at least three times because we don’t have to wait until the pictures are developed before realising Mum’s got her eyes closed. Hair not perfect? Don’t worry, we’ll take it again. These days, any given event will result in at least 100 photos being taken, which—if compiled into an album and the pages flipped rapidly—could be sold to Disney as an animation strip.
With most new digital cameras as small as mobile phones, it wasn’t long before the two merged. I fear, however, that the two combined have exacerbated the problem. Not only do we have to contend with mates sending pictures of themselves at football games, concerts or holidays while we’re at our desk, looking after the kids, taking out the garbage—but we hear about it— simultaneously.
The digital revolution has made photography infinitely easier. When we get home from a five-day trip of standing either behind the lens or in front of it, we can email pictures to everyone in our address book, then spend hours printing the photos, only to discover that the ink cartridge has run out of magenta. When booking holidays, tell your boss you’ll need an extra day’s leave at the end for "holiday downloading and recapture". I don’t pity the older generation losing their memory, remembering everything is not all it’s cracked up to be. [br] Which of the following is INCORRECT according to the passage?
选项
A、Everybody looks perfect in the pictures being developed by the Photoshop.
B、Today’s generation has suffered a new syndrome which is as bad as dementia.
C、The digital revolution has made photography infinitely easier.
D、Remembering everything is not all it’s cracked up to be.
答案
B
解析
推理题。文章中第二段提到现代人感到了一种新的痛苦,但没有说这种痛苦和痴呆一样糟糕,所以[B]与原文不符,故为答案。[A]与第三段第三句Photoshop will ensure that only your bestself is displayed to the world.一句对应,[C]与末段第一句The digital revolution has made photographyinfinitely easier.一致,[D]与末段最后一句I don’t pity the older generation losing their memory,remembering everything is not all it’s cracked up to be.一致,所以排除[A]、[C]和[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3770042.html
相关试题推荐
Thisarticle______moreattentiontotheproblemofculturalinterferenceinfore
AfterreadinganarticleintheHeraldaboutmemorylossanddementia,Ican
AfterreadinganarticleintheHeraldaboutmemorylossanddementia,Ican
AfterreadinganarticleintheHeraldaboutmemorylossanddementia,Ican
AfterreadinganarticleintheHeraldaboutmemorylossanddementia,Ican
Thetoneofthearticle______thewriter’smoodatthetime.A、reproducedB、reflec
Duringthereadinglesson,theteacheraskedstudentstoreadafew______fromth
Hispoorperformancemaybe______tolackofmotivationratherthantoreadingdi
Listening,speaking,reading,andwriting______thefundamentalorderinlangua
Thisarticlefocusesontheminormattersthatjobseekersoften______.A、ignore
随机试题
Theimmediatepurposeofthegovernmentloanguaranteestothetwosolarenergy
Oneofthemostspectacularqualitiesofmanisnotablyhis______toanykindo
Somethingkeptscratchingontheoutsideofthetent.Iwouldn’thavethoug
TheImportanceofLiteratureI.DefinitionofLiterature—Theword"literature"
AstudyconductedbyanAustralianscienceagencyhasdiscoveredsignsthat
10岁女孩,水肿2天,伴尿量减少及血尿,今诉头痛、视物不清,发病前2周有呼吸道感
患者,男性,25岁。患化脓性扁桃体炎,遵照医嘱行青霉素过敏试验,过敏试验液的注入
泥石流按流体性质分为黏性、稀性和过渡性泥石流,其中黏性泥石流含有大量的黏性土,且
氨茶碱治疗支气管哮喘的主要机理是 A.激活腺苷酸环化酶B.抑制磷酸二酯酶C
商业银行应当在接到核查通知的( )个工作日内向征信服务中心作出核查情况的书面答复
最新回复
(
0
)