首页
登录
职称英语
What was Mikal Ron’s job before being elected the leader of an organization? [or
What was Mikal Ron’s job before being elected the leader of an organization? [or
游客
2024-09-20
50
管理
问题
What was Mikal Ron’s job before being elected the leader of an organization?
The organization representing the world’s French-speaking countries has named a woman to be its leader for the first time.(1)Former governor-general of Canada Mikal Ron was chosen at the organization’s summit in the Senegal capital Dakar. Born in Haiti, she and her family fled to Canada as refugees in the 1960s. Mikal Ron has promised to shift the organization’s focus towards economic issues.(2)" People are seen in this economic strategy some hope and new relevance for our organization, you know, countries, peoples and civilizations came together by doing business together, by exchanging economy together, and this is how, you know, we saw civilizations coming together, this is the history of humanity. "
选项
A、Leader of French-speaking countries.
B、Senior formality officer.
C、General of Canadian army.
D、Canadian governor-general.
答案
D
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(1)可知,米卡尔·罗恩曾经是加拿大总督,故D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3766360.html
相关试题推荐
WhatwasMikalRon’sjobbeforebeingelectedtheleaderofanorganization?[br
Whatisthenewsitemmainlyabout?[br][originaltext]Thisweek,(8)leader
Before1850s,whatwasanAmericancollegeusedfor?[br][originaltext]Bef
Before1850s,whatwasanAmericancollegeusedfor?[br][originaltext]Bef
Laws[audioFiles]2016m3x/audio_ezfj_137_20162[/audioFiles]LawsBeforela
____disagreeonwhetherthecheerleadersareentertainingorjustanirritating
____disagreeonwhetherthecheerleadersareentertainingorjustanirritating
BecauseofIsraeli______onHamasleaders,othercabinetmemberswereswornin
BecauseofIsraeli______onHamasleaders,othercabinetmemberswereswornin
"Soonenough,nobodywillrememberlifebeforetheInternet.Whatdoesthis
随机试题
WhenisJulia’sbirthday?[originaltext]M:It’sJulia’sbirthdaytomorrow.W:
Whatisthetopicofthetalk?[br][originaltext]Goodmorningandwelcome
Thepursuitoflastinghappinesshaslongbeenasubjectofinterestforsci
[originaltext]M:Idon’tknowwhattoweartoday.Isitgoingtobecoldorwar
Itiscommonlyheldthatdrinkingmoderateamountsofalcoholcanreducethe
在一个由20个连续整数组成的递增数列中,前面10个整数的和为380,求数列中所有整数的和?A、480B、810C、860D、1520E、无法计算C由于
Whencanpeoplethinkaboutoureyesveryoften?Onthetimewhenwe______.[br]
“三个有利于”是( )A.判断一切工作是非得失的根本标准 B.判断姓“资”姓
患者,男,64岁。患有糖尿病3年,血脂、血糖控制不理想。今晨出现昏厥1次,短暂失
人类获取信息的主要途径有哪几类(10分)
最新回复
(
0
)