首页
登录
职称英语
Dynamic pictures of the brain could show______. [br] [originaltext] The Pres
Dynamic pictures of the brain could show______. [br] [originaltext] The Pres
游客
2024-09-20
69
管理
问题
Dynamic pictures of the brain could show______. [br]
The President’s advisors call the BRAIN project ambitious.(8)It aims to produce dynamic pictures of the brain that show how individual cells and complex neural circuits interact at the speed of thought. Barack Obama said humans could identify distant galaxies and study subatomic particles, but still had a limited understanding of the brain.
(9)"There’s this enormous mystery waiting to be unlocked. The BRAIN Initiative will change that by giving scientists the tools they need to get a dynamic picture of the brain in action and better understand how we think and how we learn and how we remember. "
(10)That knowledge would be transformative: families no longer helpless at the beginning of Parkinson’s, and war veterans able to reverse the effects of traumatic brain injury. The administration reckons it costs around $500bn a year to treat the various conditions this project hopes to address.
选项
A、treat people with Parkinson’s
B、get people to become dynamic
C、cure the injuries of war veterans
D、transform the way humans think
答案
A
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(10)可知,关于大脑的知识将会使帕金森病患者的家庭不再无助,这说明从新研究中获取的知识可以用以治疗帕金森症。故A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3766177.html
相关试题推荐
DavidCameronvisitedScotlandto______.[originaltext]TheBritishPrimeMin
WhichofthefollowingisCORRECTaboutFordMotor’sreport?[br][originaltext
WhichofthefollowingisCORRECTaboutFordMotor’sreport?[originaltext](
What’sthemainideaofthenewsitem?[br][originaltext](27)Thisweek,Mo
Whatisthenewsitemmainlyabout?[originaltext]Theworldeconomyisnotg
What’sthemainreasonforAmericanstogotothemovies?[br][originaltext]
Whydoesthewomangotoseeherprofessor?[br][originaltext]W:Hi,Professor
Whydoesthewomangotoseeherprofessor?[br][originaltext]W:Hi,Professor
Whydoesthewomangotoseeherprofessor?[originaltext]W:Hi,ProfessorJohns
WhichisNOTtheman’spurposeofthisvisit?[br][originaltext]W:Welcometo
随机试题
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.
Economicallyspeaking,arewebetteroffthanweweretenyearsago?Twentyy
细胞分裂素防止衰老是在转录水平上起作用的。
下列组织机构的标志与其名称对应正确的是:
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
高热不退病人容易引起水钠代谢紊乱的类型是A.高渗性脱水 B.等渗性脱水 C.
请认真阅读下列材料.并按要求作答。 请根据上述材料完成下列任务: (1)结合
下列关于公众参与的主要理论表述错误的是( )。A.规划工作的视点逐渐由微观转向
满足安全需要的行为可以是( )。A.免受失业和经济危机的威胁 B.比竞争
在调查研究中,先将总体按照某种特征分成若干组群,然后在每组群中进行随机抽样的方法
最新回复
(
0
)