首页
登录
职称英语
Which of the following details about Chelsea Clinton and Marc Mezvinsky is INCOR
Which of the following details about Chelsea Clinton and Marc Mezvinsky is INCOR
游客
2024-09-19
63
管理
问题
Which of the following details about Chelsea Clinton and Marc Mezvinsky is INCORRECT?
Former first daughter Chelsea Clinton and her long-time boyfriend, Marc Mezvinsky, an investment banker, are engaged. The couple sent Friday—sent out an e-mail on Friday announcing their news. And they wrote, "We’re sorry for the mass e-mail, but we wanted to wish everyone a belated Happy Thanksgiving. We also wanted to share that we are engaged. We didn’t get married this past summer, despite the stories to the contrary, but we are looking forward to next summer and hope you’ll be there to celebrate with us. Happy holidays, Chelsea and Marc." Those rumors of a wedding this past summer speak to the fact that this is not just any young couple. Ms. Clinton wasn’t yet a teenager when she moved into the White House. She’s now 29 years old and pursuing a second graduate degree.
选项
A、They have established the loving relationship for a long time.
B、They were engaged during the thanksgiving holiday.
C、They announced their engagement via email.
D、Chelsea Clinton has gained dual graduate diploma.
答案
D
解析
细节判断题。新闻中指出,切尔西·克林顿和其男友马克相爱多年,故A正确。他们在邮件中发布订婚消息,写道“祝大家感恩节快乐”;故是在感恩节期间订婚的,B、C正确。新闻最后提到,现年29岁的切尔西克林顿在攻读第二个研究生学历,也就是还没拿到双学位文凭,故正确答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3765413.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingdetailsisNOTtrue?[originaltext]TheRomanCatholic
AstudenthastodothefollowinginordertogethismoneybackEXCEPT[origina
WhichofthefollowingdetailsisINCORRECT?[originaltext]TheInternational
WhichofthefollowingisNOTthemostaffectedareabytheH1N1virus?[br][o
WhichofthefollowingisINCORRECTaboutthewoman?[br][originaltext]W:Hi,
WhichofthefollowingisINCORRECTaboutthewoman?[br][originaltext]W:Hi,
WhichofthefollowingdetailsisINCORRET?[originaltext]AcourtinMilanI
WhichofthefollowingdetailsaboutthebillisINCORRECT?[originaltext]Th
WhichofthefollowingisNOTthereasonofSyrian’swithdrawalfromLebanon?[o
WhichofthefollowingdetailsinthenewsisCORRECT?[originaltext]Aleadi
随机试题
[img]2010q3/ct_epem_epelist_0641_20111[/img][originaltext]Youcanrestinthes
Unenlightenedauthoritarianmanagersrarelyrecognizeacrucialreasonforthel
Imagineyouareinadepartmentstoretobuyacarry-onsuitcase.Asyouwalk
Englishisoneoftheworld’smostwidelyspokenlanguages.Thisispartly
Mostlibrariesrequireyoutoregisterbeforeyouareallowedtoborrowany
要以培养担当民族复兴大任的时代新人为着眼点,强化(),发挥社会主义核心价值观
患者,65岁,老年性痴呆5年。生活能力下降,自己扣纽扣、系鞋带慢慢出现困难,分不
感性认识与理性认识的区别是 A.感性认识是可靠的,理性认识不可靠 B.感性认
下列关于施工企业项目经理工作的表述中,正确的是()。A.项目经理是一个专业人士的
项目经理部对竣工工程现场成本核算的目的是()。A.考核项目管理绩效 B.
最新回复
(
0
)