首页
登录
职称英语
Why do some people abuse drugs? [br] [originaltext] The first step to stop d
Why do some people abuse drugs? [br] [originaltext] The first step to stop d
游客
2024-09-19
56
管理
问题
Why do some people abuse drugs? [br]
The first step to stop drug abuse is knowing why people start to use drugs. The reasons people abuse drugs are as different as people are from one to another. But there seems to be one common thread: people seem to take drugs to change the way they feel. They want to feel better or feel happy or to feel nothing. Sometimes, they want to forget or to remember. People often feel better about the roseleaf when they are under the influence of drugs. But the effects don’t last long. Drugs don’t solve problems. They just postpone them. No matter how far drugs may take you, it’s always a round trip. After a while, people who miss drugs may feel worse about themselves, and then they may use more drugs. If someone you know is using or abusing drugs, you can help. The most important part you can play is to be there. You can let your friends know that you care. You can listen and try to solve the problem behind your friend’s need to use drugs. Two people together can often solve a problem that seems too big for one person alone. Studies of heavy abusers in the United States show that they felt unloved and unwanted. They didn’t have close friends to talk to. When you or your friends take the time to care for each other, you’re all helping to stop drugs abuse. After all, what is a friend for?
选项
A、Some people feel worse after taking drugs.
B、The effects of drugs can’t last too long.
C、Most of people take drugs to feel better.
D、Friends can be of help to stop drugs abuse.
答案
C
解析
细节判断题。短文说到,吸毒的原因有很多种。有使自己感觉更好的,更快乐的或使自己麻木的,记起或者忘记某事的,而不能推断出大多数人是出于让自己感觉更好的目的而吸毒,所以C项是不正确的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3765008.html
相关试题推荐
Manypeople,includingcollegestudentsofallages,spendlittletimein______
Gamblersareprobablythemost______peopleintheworldandtheywilldoanythi
Itisreportedthatabouttwohundredpeoplediedintheaccident,______childr
Thereweretwentypeopleattheveryoutside.Theunderlinedpartmeans______.A
Low-carbonlifestylemeansakindoflifestylethatpeopledotheirbestto
Nowadays,theInternethasbecomepartofpeople’slife,andmillionsofyou
Whenapersonhasaninfectiousdisease,heisusually______fromotherpeople.
Diana’shousewascrowdedwithhappypeoplewhose______outburstsofsongwere
Peopleinmodernsocietyliveunderalotofpressures,fromeducation,care
Arrivingattheairport,______waitingforthesecuritycheck.A、alotofpeople
随机试题
【B1】[br]【B10】A、canbeB、mustC、mustbeC考查情态动词。“must+动词原形”,表示对现在情况或状态的肯定推测,译为“
[originaltext]ThehistoryofAmericannewspapershasparalleledthehistory
Nowadays,mostemployeesoflocalhigh-techindustriesarebelowtheageof
[originaltext]ThereisoneforeignproducttheJapanesearebuyingfastert
Amongthe450artworksintheWhiteHouseartcollection______.A、asisMaryCass
关于中国特色社会主义进入新时代表述正确的是()。A.中国特色社会主义进入了新时
A.角形吸收伴水平型吸收 B.反波浪形骨吸收 C.凹坑状吸收 D.水平型吸
左边的四个图形呈现一定的规律性,根据这种规律在所给出的备选答案中选出一个最合理的
晕轮效应:是指个体在评价他人时的一种“以偏概全”的倾向,也就是说当个体对一个人的
甲公司将建设工程发包给乙公司施工。甲公司与乙公司经备案的中标合同中工程造价为1
最新回复
(
0
)