首页
登录
职称英语
As a 50th birthday present to herself, Belva Davis bought her first home, a
As a 50th birthday present to herself, Belva Davis bought her first home, a
游客
2024-09-18
45
管理
问题
As a 50th birthday present to herself, Belva Davis bought her first home, a brick house, in a friendly neighborhood ten miles east of downtown Detroit. The 72-block enclave, East English Village, was the kind of place where kids still pedaled bikes on the sidewalk and neighbors invited you over for parties. "It felt like a community, like when I was growing up," says Davis, who moved there from a rental apartment in inner-city Detroit. "I didn’t hear gunshots. I didn’t hear people cursing. It was peaceful. "
Two years after moving in, the 52-year-old lost her job as a nonprofit administrator and fell $ 18,000 behind on her mortgage. Even after she had found a full-time job again, her mortgage lender refused to negotiate. "I told them, ’I have a job. I can make payments,’ " says Davis. "But nobody was willing to work with me. " In 2008, the foreclosure notice arrived in the mail.
It wouldn’t be the neighborhood’s first foreclosure by a long shot. Detroit’s economic woes had hit East English Village hard: month in and month out, 5 to 10 percent of the homes there sat empty. Usually people were too ashamed to say they’d lost their home until the moving van pulled into their driveway. Not Davis. At the next neighborhood association meeting, she grabbed the microphone. "I want to stay in my home, but the mortgage company isn’t listening to me," she said. "Would you be willing to protest?"
For many longtime residents, it was what they had been waiting for. " We were just so glad someone was willing to stand up to what was happening to our neighborhood," says neighbor Nancy Brigham. She and a handful of other residents helped Davis organize a series of protests against her eviction. They distributed flyers in the area and convinced the local newspaper and television station to cover the events.
In December 2008, locals waved signs in Davis’s yard during a snowstorm: come summer, the protest turned into a backyard barbecue. City council and neighborhood association members gave speeches about Davis’s plight. Another neighbor posted video footage of the protests and interviews with local residents on YouTube, attracting hundreds of views.
But the bank didn’t budge. Davis lived in fear. In fall 2009, she made a final push, asking neighbors to flood the bank president with e-mails and phone calls. On a sunny September Saturday, a few dozen of Davis’s supporters marched in front of a local branch, chanting, "Let Belva stay! She’s not going away!" At last, Davis got a phone call. The bank would modify her mortgage loan. She would get to keep her home. "I’m just glad I live in the type of neighborhood where people help each other," says Davis. "Not only in Detroit but all over the nation, neighborhoods are being devastated. If more people would band together, people could stay in their homes. But one person can’t do that by herself. It takes a community of people. " [br] It can be inferred from the moving van that______.
选项
A、Belva Davis lost her home in East English Village
B、people were too ashamed to live with Belva Davis
C、Belva Davis had to leave because of her new job
D、East English Village was influenced by Detroit
答案
D
解析
推断题。第三段第三句提及Usually people were too ashamed to say they’d lost their home until themoving van pulled into their driveway.同时该段第二句提及Detroit’s economic woes had hit EastEnglish Village hard…5 to 10 percent of the homes there sat empty.由此可推知,[D]含义与此相符,故为答案。由第三段第四句“Not Davis.”排除含义相反的[A];由第三段第三句中usually people weretoo ashamed to say they’d lost their home可知,人们感到羞耻的是告诉别人自己失去了房子,而非是与贝尔娃·戴维斯住在同一个社区,故排除[B];由第三段倒数第二句“‘I want to stay in my home,but the mortgage company isn’t listening to me,’she said.”可知,戴维斯是因拖欠房贷而非找到新工作才不得不离开的,故排除[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3764130.html
相关试题推荐
Asa50thbirthdaypresenttoherself,BelvaDavisboughtherfirsthome,a
Asa50thbirthdaypresenttoherself,BelvaDavisboughtherfirsthome,a
[originaltext]W:HaveItoldyouaboutthenewcomputerIhavejustbought?It
[originaltext]W:HaveItoldyouaboutthenewcomputerIhavejustbought?It
[originaltext]W:HaveItoldyouaboutthenewcomputerIhavejustbought?It
Weshouldcatcheverychancethatpresentsitself.Theunderlinedpartmeans____
Yesterdaymyauntboughtsomenew______forherflatattheseaside.A、furnitureB
Weshouldcatcheverychancethatpresentsitself.Theunderlinedpartmeans____
______atinthisway,thepresenteconomicsituationdoesn’tseemsogloomy.A、Lo
OralPresentationTherearetwomainstagesinvolved
随机试题
Foraparticularreason,hewantedtheinformationtobetreatedas______.A、assu
在进行足尖时合适的音乐为()A.4/4 B.3/4 C.2/4 D.以上
右心衰竭的X线表现不正确的是A.右心室增大 B.右心房增大 C.上腔静脉和奇
氨茶碱()。A:β肾上腺素受体激动剂 B:M胆碱受体拮抗剂 C:白三烯受体
丁某,女,53岁。昨日过食油腻食物,今日胁肋重着疼痛,痛有定处,触痛明显,口苦口
下列各项,不属于阳明腑实证临床表现的是()A.脉沉迟而实 B.日晡潮热
法律责任的类型有() A.民事法律责任B.行政法律责任C.刑事法律责任
某药店向顾客王某推荐一种价格较低的名牌防脱发化妆品,王某对该产品的低价表示疑惑,
下列药物属于容积性泻药的是A.番泻叶 B.多库酯 C.羟甲基纤维素 D.聚
慢性中央性颌骨骨髓炎死骨分离的时间一般在发病后A.3~4周 B.4~5周 C
最新回复
(
0
)