首页
登录
职称英语
Student loans are based on a simple idea: that a graduate’s future flow of e
Student loans are based on a simple idea: that a graduate’s future flow of e
游客
2024-09-17
55
管理
问题
Student loans are based on a simple idea: that a graduate’s future flow of earnings will more than cover the costs of doing a degree. But with unemployment rates in parts of the rich world at post-war highs, that may no longer hold true for many people. The consequences will be felt by everybody.
All over the world student indebtedness is causing problems—witness this month’s violent protests in Chile. In Britain, according to a recent parliamentary report, rising university fees means that student debt is likely to treble to £70 billion by 2015. But, partly because higher education there is so expensive, the scale of the problem is far greater in America. When the next official estimates of outstanding student debt there are published, it is expected to be close to $ 1 trillion, higher than credit-card borrowing. Credit quality in other classes of consumer debt has been improving: delinquency rates on student loans are rising.
Many of the anti-Wall Street protesters push the idea of blanket debt forgiveness as a solution. But that is the wrong answer. Higher education is not a guarantee of employment, but it improves the odds immensely. Unemployment rates among university graduates stood at 4. 4% on average across OECD countries in 2009. People who did not complete secondary school faced unemployment rates of 11. 5% . Much of the debt that students are taking on is provided or guaranteed by the government. Imposing write-offs on all taxpayers to benefit those with the best job prospects is unfair: and ripping up contracts between borrowers and private lenders is usually a bad idea.
That said, student-loan systems in America and elsewhere are often badly designed for an extended period of high unemployment. In contrast to the housing crash, the risk from student debt is not of a sudden explosion in losses but of gradual financial suffocation. The pressure needs to be eased.
One option is to change the bankruptcy laws. In America, Britain and elsewhere, they treat student debt as a special case: unlike other forms of debt, it cannot be wiped out. If student debt is not to bound existing graduates and put off future ones, the rules could be changed so that it is dischargeable in bankruptcy. Yet the reasoning behind the current bankruptcy provisions is logical enough: education is an asset that cannot be repossessed and that keeps on benefiting the individual through his or her lifetime. Some worry that graduates would rush to declare bankruptcy, handing losses to taxpayers.
So a second option is preferable. Many countries, America included, have designed student debt primarily as a mortgage-like obligation: it is repaid to a fixed schedule. Other places, like Britain and Australia, make student-loan repayments contingent(依情况而定的)on reaching an income threshold so that the prospect of taking on debt is more acceptable to people from poorer backgrounds. That approach makes sense, especially when jobs are scarce. Barack Obama this week proposed to limit loan payments for some struggling American graduates to 10% of discretionary(任意的)income and forgive outstanding debt after 20 years. Income-based repayment ought to become the norm.
Both changes would lead to a repricing of student debt. That would be a bad thing for taxpayers, but a good thing overall. If such information were made public, other useful data would follow—on the average financial returns to graduates of specific subjects, for example. Those studying less profitable subjects would have to pay more, or be subsidised more. It would be a controversial approach, but a more educated one. [br] In order to relieve the financial pressure brought by student loans, which option the author recommended is better?
选项
A、Students protesting the unfair repayment practices.
B、Changing the current bankruptcy laws.
C、Students repaying the loans on an income-basis.
D、The government prolonging the repayment time.
答案
C
解析
细节题。第四段提到学生贷款问题亟待解决,并在第五、六段给出详细的解决方案。作者在第五段提到的第一个解决方案为:修改破产法,并分析了该方案存在的一些问题:贷款者可能争相宣告破产,而将损失转嫁给纳税人;作者在第六段提到了第二个解决方案:将学生贷款设计成按揭贷款——按固定的时间表还款,以收入作为偿还额的主要参照物,并指出方案二是更可行的,可知[C]为正确答案,同时排除[B]。[A]和[D]在文中并未提及,故均排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3762684.html
相关试题推荐
Textbooks’DigitalFuture[audioFiles]2016m3x/audio_ezfj_125_20162[/audioFiles]
TheplacewherethestudentfromChinalivesis______.[br][originaltext]W:Mr
TheplacewherethestudentfromChinalivesis______.[br][originaltext]W:Mr
Accordingtothepassage,thefocusofyoungcollegestudents’concernsabouthe
Digitaltextbooksare【D1】______thewaymanystudentslearn.AlltheFairfax
Digitaltextbooksare【D1】______thewaymanystudentslearn.AlltheFairfax
Digitaltextbooksare【D1】______thewaymanystudentslearn.AlltheFairfax
Digitaltextbooksare【D1】______thewaymanystudentslearn.AlltheFairfax
Digitaltextbooksare【D1】______thewaymanystudentslearn.AlltheFairfax
Digitaltextbooksare【D1】______thewaymanystudentslearn.AlltheFairfax
随机试题
Thevisitingscholargavethestudentsaninterestingandhighly(information)__
Childrenareinneedofadoptionbecausesomebirthparentsareunableorun
反应时需NAD/NADH参与的酶是A.水解酶(hydrolase) B.异构酶
白喉杆菌的特点不包括A.可产生外毒素,引起心肌炎 B.可用抗生素进行预防 C
不属于“浙八味”的是A:玄参B:延胡索C:杭白芍D:麦冬E:黄连
患者男,62岁。全身骨痛半年,10年前曾做过全胃切除手术。查体:胸骨压痛,淋巴结
引起心脏骤停的最常见的病因是()。A.先天性心脏病 B.风湿性心脏病 C.
下列关于保险相关要素的说法中,错误的是()。A.保险人承担赔偿或者给付保险
运输系统的硬件包括()和运输设备A.搬运装卸设备 B.运输工具 C.运输基础
女,40岁。阴部有块状物脱出就诊。妇科检查:部分宫体与宫颈外露于阴道口,宫颈较长
最新回复
(
0
)