首页
登录
职称英语
Which aspect of Mark Twain’s life does the passage focus on? [br] [originaltext
Which aspect of Mark Twain’s life does the passage focus on? [br] [originaltext
游客
2024-09-16
61
管理
问题
Which aspect of Mark Twain’s life does the passage focus on? [br]
Mark Twain, who wrote the story we are going to read, traveled quite a lot, often because circumstances, usually financial circumstances forced him to. He was born in Florida, Missouri in 1835, and moved to Hannibal, Missouri with his family when he was about four years old. After his father died when he was about twelve, Twain worked in Hannibal for a while and then left so he could earn more money. He worked for a while as a typesetter on various newspapers, and then got a job as a river pilot on the Mississippi. Twain loved this job, and many of his books show it. The river job didn’t last, however, because of the outbreak of the Civil War. Twain was in the federate army for just two weeks, and then he and his whole company went west, to get away from the war and the army. In Nevada in California, Twain prospected for silver and gold without much luck, but did succeed as a writer. After that, Twain traveled around the country giving lectures and earning enough money to go to Europe. Twain didn’t travel much the last ten years of his life, and he didn’t publish much either. Somehow his travel inspired his writings. Like many other popular writers, Twain derived much of the materials for his writing from the wealth and diversity of his own experience.
选项
A、It gave him inspiration of writing.
B、It provided great wealth for his writings.
C、It alleviated the pressure of writing.
D、It helped to publicize his writings.
答案
A
解析
短文中提到,他的游历给了他写作的灵感。由此可知,答案为A。B具有一定的干扰性,原文中有wealth一词,但那是指他丰富的经历“这笔财富”,故可排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3760943.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hey,Anita!Greattoseeyou!W:Longtimenosee!I’msoglad
[originaltext]M:Hey,Anita!Greattoseeyou!W:Longtimenosee!I’msoglad
[originaltext]M:Hey,Anita!Greattoseeyou!W:Longtimenosee!I’msoglad
[originaltext]M:Hey,Anita!Greattoseeyou!W:Longtimenosee!I’msoglad
[originaltext]M:Hello,Mrs.Green.Takeaseat.W:Thanks.CallmeMolly,plea
[originaltext]M:Hello,Mrs.Green.Takeaseat.W:Thanks.CallmeMolly,plea
[originaltext]M:Hello,Mrs.Green.Takeaseat.W:Thanks.CallmeMolly,plea
[originaltext]M:Oh,man.IamnotlookingforwardtothisupcomingtriptoEur
[originaltext]M:Oh,man.IamnotlookingforwardtothisupcomingtriptoEur
[originaltext]W:Ihatewalkingintoourbuildinginthemorning!Allthesmoke
随机试题
尽管中国耕地面积有限,但已解决了吃住问题。然而,过多使用化肥导致农田效率低下和严重的污染。北方地区化肥的使用量超出庄稼需要量的40%。中国的粮食产量占世
Withtheflowers______everywhere,theparklooksbeautiful.A、tobloomB、blooming
Weallhopethatthevaluesthatareimportanttoeachofusarepassedalon
关于“六部”,说法正确的有( )。A.六部制始于隋唐 B.武官的选用归吏部掌
进行通风气流组织设计时,应遵循的原则是()。A.将新鲜空气送到作业地带或操作
证券公司、证券投资咨询机构应当向客户提供风险揭示书,并由客户签收确认。《风险揭示
下列有关商誉的表述中,正确的是:A:商誉应定期摊销计入损益 B:商誉产生于非同
某市统计局在针对噪音扰民的一次调查中,当问及受访市民对哪一类噪音反感时,选择社区
1,2,2,4,2,8,4,16,()。 A.16 B.10 C.6 D
某承包商在混凝土重力坝施工过程中,采用分缝分块常规混凝土浇筑方法。由于工期紧,浇
最新回复
(
0
)